Πολιτική

«Λύγισε» για τους υγειονομικούς ο Βασίλης Κικίλιας

13.01.2021 | 17:17 Eνσωμάτωση

«Έχω δεθεί με τους γιατρούς, τους νοσοκόμους, τις νοσηλεύτριες, τους τραπεζοκόμους…» είπε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, προσθέτοντας: «Θέλω να τους ευχαριστήσω. Τίποτα άλλο…έχουν υπάρξει συγκλονιστικοί».

Έχοντας αναλάβει το δύσκολο χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Υγείας, εν μέσω πανδημίας, ο Βασίλης Κικίλιας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν αναφέρθηκε στην προσπάθεια του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού να σώσουν ζωές.

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η χθεσινή ημέρα για τον 46χρονο υπουργό καθώς η σύζυγος του, Τζένη Μπαλατσινού πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο 18 ημέρες μετά τον τοκετό. Όπως αποκάλυψε ο γιατρός της, ήταν δύσκολη περίπτωση, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και η ίδια έχει πλέον στην αγκαλιά της το 4ο παιδί της.

«Είχαμε η αλήθεια είναι έναν δύσκολο τοκετό. Αλλά η Τζένη αποδείχθηκε ιδιαίτερα δυνατή. Το νεογνό κάθισε λίγο παραπάνω στο νοσοκομείο. Όμως όπως βλέπετε σήμερα και οι δύο είναι υγιέστατοι και σήμερα παίρνουν εξιτήριο» σημείωσε ο γιατρός Παντελής Τρουμπούκης.

Με στραμμένη την προσοχή και το βλέμμα της στο μωρό καθ’ όλη την διάρκεια των δηλώσεων, η Τζένη Μπαλατσινού, αμακιγιάριστη, πλησίασε τις κάμερες κι έβγαλε τα γυαλιά της για να αποκαλύψει την ανακούφιση αποτυπωμένη στο βλέμμα της. Δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τη συγκίνησή της όταν μίλησε για τους δικούς της ήρωες.

«Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μου και το νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ… Κάνουν λειτούργημα οι κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και τον άντρα μου… αυτό» υπογράμμισε η Τζένη Μπαλατσινού.

Ο υπουργός Υγείας όλο αυτό το διάστημα, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του, δεν έλειψε από το πλευρό της συζύγου του ούτε την ώρα της καισαρικής και της γέννησης του γιου τους.

«Θέλω να ευχαριστήσουμε όλους τους εργαζομένους στο μαιευτήριο και όλον τον κόσμο που με τις γλυκές ευχές του μας έχει συγκινήσει όλους» συμπλήρωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

Λίγες ώρες αργότερα, η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βρεφικό φορμάκι «Kikilias Junior» που παραπέμπει στο μπασκετικό παρελθόν του Βασίλη Κικίλια.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 13/01/2021