Ελλάδα

Ηλικιωμένη νεκρή μέσα στο σπίτι της έπειτα από κακοποίηση από τον εγγονό της

13.01.2021 | 17:56 Eνσωμάτωση

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες πίσω από τη δολοφονία της ηλικιωμένης στο Βύρωνα από τα χέρια του εγγονού της.

Ήξεραν όλοι,άκουγαν όλοι, φοβόντοιυσαν τα χειρότερα.

Το δράμα που παιζόταν στο υπόγειο σπίτι στον Βύρωνα ήταν γνωστό στην γειτονιά. Κάποιοι λίγοι ζ΄ξητησαν βοήθεια για την γιαγιά που έπεφτε θύμα κακοποίησης ανάμεσα τους ακόμα και ένας αστυνομικός που επικινώνησε με την γραμμή ζωής

Η …γραφειοκρατία δεν προστάτεψε την άτυχη γυναίκα

Το έγκλημα κινητοποίησε τις Αρχές και σόκαρε την Ελλάδα. Θύμα μία γυναίκα. Μία ηλικιωμένη γυναίκα που είχε βρεθεί ξανά στο νοσοκομείο κακοποιημένη. Φερόμενος θύτης συγγενικό της πρόσωπο με το οποίο συγκατοικούσε.

Η γειτονιά λέει πως η γιαγιά ζούσε ένα μαρτύριο. Κάποιοι ενημέρωσαν την «Γραμμή Ζωής». Οι κοινωνικές θπηρεσίες του δήμου πίεσαν. Καταβλήθηκε προσπάθεια να μπει ένα τέλος στο δράμα όμως η προσπάθεια σκόνταψε στην γραφειοκρατεία θα πει ο πρόεδρος της «Γραμμής Ζωής» Γεράσιμος Κουρούκλης.

Τώρα όλοι μένουν παγωμένοι. Δεν ήθελαν να πιστέψουν αυτό που ήξεραν και που επιβεβαιώθηκε με τραγικό τρόπο

«Θα ζητήσουμε ευθύνες για το πώς βγήκε από το νοσοκομείο, για το πώς την έδωσαν στον φερόμενο δράστη να την παραλάβει, για το πώς ζητούσαν καταγγελία από μία γυναίκα με άνοια, για το πώς ένα κράτος δεν κατάφερε να πιάσει από το χέρι την αδύναμη ηλικιωμένη πριν πέσει νεκρή» θα πει ο Γεράσιμος Κουρούκλης.

Στο μικροσκόπιο τώρα θα μπουν οι ενέργειες όσων φέρονται να μην κινήθηκαν όπως θα έπρεπε καταδικάζοντας ίσως μία γυναίκα στην δολοφονία της.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 13/01/2021