Ελλάδα

Μενίδι: Φόβος και τρόμος από τις αδέσποτες σφαίρες – Καταγγελία στο MEGA

11.01.2021 | 14:36 Eνσωμάτωση

Δε φαίνεται να έχει τέλος η επικίνδυνη και παράνομη ιστορία με τις αδέσποτες σφαίρες στη Δυτική Αττική. Κάτοικος στο Μενίδι εξομολογείται στο MEGA ότι είδε μια σφαίρα να καταλήγει στο αυτοκίνητό του και να τρυπά το τζάμι ενώ καταγγέλλει ότι στην περιοχή οι άσκοποι πυροβολισμοί είναι καθημερινό φαινόμενο, ακόμα και σε προαύλια σχολείων.

Ειδικότερα,  μια βολίδα που κατέληξε στο όχημα κάτοικου του Μενίδιού.

Η αδέσποτη σφαίρα που έφυγε από το πιστόλι κάποιου εγκληματικά ανεύθυνου πιστολέρο κατέληξε στο αυτοκίνητο του και από θαύμα , δεν προστέθηκε ένα ακόμη άτομο στην αιματοβαμμένη λίστα των νέκρων από αδέσποτες σφαιρες.

Όλα έγιναν νυχτερινές ώρες όταν όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης στο MEGA, στην περιοχή ακούγονταν δεκαδες άσκοποι πυροβολισμοί.

Πανικόβλητοι απομακρύνθηκαν από τα παράθυρα των σπιτιών τους και όταν το επόμενο πρωινό βγήκαν από την πολυκατοικία διαπίστωσε πως μια από τις σφαιρες κατέληξε στο όχημα του.

«Κατεβαίνοντας να δω το αυτοκίνητο μου διαπίστωσα ότι το πίσω παράθυρο του πορτμπαγκάζ ήταν σπασμένο. Κοίταξα ότι είχε μια τρύπα και ένα μεγάλο σπάσιμο. Πηγαίνοντας στην εταιρεία να αντικαταστήσω το παράθυρο είδαμε το σημάδι και βρήκαμε την σφαίρα στο πορτμπαγκάζ. Το προηγούμενο βράδυ βέβαια ακούγαμε εδώ πέρα πυροβολισμούς λες και γινόταν πόλεμος» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Μεγάλο Κανάλι ο κάτοικος.

Στην περιοχή οι κάτοικοι ζουν με τον φόβο μήπως τους χτύπησε κάποια αδέσποτη σφαίρα ενώ βολίδες έχουν βρεθεί ακόμη στα προαύλια των σχολείων με τις μνήμες από τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου να παραμένουν νωπές.

«Ανασφάλεια τεράστια. Δεν ήταν μόνο στο αυτοκίνητο μου και στο σχολείο των παιδιών μου πριν ένα χρόνο ο διευθυντής βρήκε βολίδα. Έχω δει σε φίλους σε γνωστούς σημάδια στα αυτοκίνητα από σκάγια. Την ημέρα που έσπασε το τζαμί στο αυτοκίνητο βγήκα με τον γιο μου να πάμε μια βόλτα να περπατήσουμε το απόγευμα και γινόταν πανικός. Πήρα την αστυνομία και τους λέω παιδιά δεν μπορούμε να βγούμε μια βόλτα από το σπίτι μας. Ήρθαν τα παιδιά σταμάτησαν οι πυροβολισμοί και το βράδυ πάλι τα ίδια» πρόσθεσε.

Ζεφύρι

Σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο Ζέφυρί συνελήφθησαν δυο άτομα για άσκοπους πυροβολισμούς.

Μάλιστα είχαν φτάσει στο σημείο να ανεβάζουν βίντεο με τους πυροβολισμούς στον αέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στα σπίτια των δυο συλληφθέντων που είχαν σαν πρότυπο των μεγαλύτερο διακινητή ναρκωτικών της αλτικής Αμερικής, τον Πάμπλο Εσκομπαρ, βρέθηκαν περίπου 60 γραμμάρια κοκαΐνης.

Η εγκληματικότητα στο Μενίδι εχει μετατρέψει την ζωή των πολίτων σε εφιάλτη. Τα όπλα που βρέθηκαν στα σπίτια των δυο συλληφθέντων βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 11/01/2021