Κόσμος

Νέο ελληνικό πάρτι στο Ντουμπάι

08.01.2021 | 20:49 Eνσωμάτωση

Χορούς, ποτά και ανάλαφρες στιγμές διασκέδασης, μακριά από το lockdown, θα μπορούν να ζήσουν μόνο λίγοι και εκλεκτοί την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου... στο εξωτικό Ντουμπάι. 

Το πρωτοχρονιάτικο πάρτι που δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν το πρώτο που είδε το φως της δημοσιότητας, αλλά, δεν θα είναι το μόνο.

Καθώς σε μία εβδομάδα από σήμερα διεξάγεται το «alive n greeking» ένα ακόμα πάρτυ αποκλειστικά για Έλληνες σελέμπτριτι και όχι μόνο, που έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν και να πληρώσουν αδρά για τη διασκέδαση τους. Ο διοργανωτής του παρτυ μίλησε στην εκπομπή του Mega, LIVE NEWS.

«Το πάρτυ διοργανώθηκε πιο πολύ για τους Έλληνες. Κάθε μήνα οργανώνουμε κάτι για τους Έλληνες. Και οι Έλληνες έφεραν και τους υπόλοιπους φίλους τους που είναι από άλλες χώρες» είπε χαρακτηριστικά.

Η μετακίνηση από νομό σε νομό στην Ελλάδα απαγορεύεται. Η διασκέδαση σε αυτό εδώ το πολυτελές ξενοδοχείο με την καταπληκτική θέα επιτρέπεται, αρκεί, να τηρηθεί η εχεμύθεια που έχουν ζητούν όσοι έχουν κάνει κράτηση. Και είναι πολλοί. Οι θέσεις που απομένουν είναι ελάχιστες.

«Αυτή την στιγμή έχουμε γύρω στα 5-6 τραπέζια και όσο πλησιάζει ο καιρός θα γίνουν και πιο πολλοί. Γύρω στα 100-150 άτομα περιμένουμε» συμπλήρωσε.

Κρατήσεις από σελίδα στο Facebook

Η αντίστροφη για το event που ανακοινώθηκε μέσα από το διαδίκτυο έχει ήδη ξεκινήσει και την αποκάλυψη έκανε μία η γνωστή dj Άντζελα Παντελή που έχει μετακομίσει από τη Νέα Υόρκη στο Ντουμπάι.

«Ήρθα στο Ντουμπάι στις 20 Δεκεμβρίου για τα εορταστικά events που είχα προγραμματίσει. Εκεί κάνω non stop προπόνηση στα ακροβατικά και στη γυμναστική, παίζω μουσική σε διάφορες εκδηλώσεις. Μάλιστα, έχουμε Big Greek Party (ένα μεγάλο ελληνικό πάρτι) στις 15 Ιανουαρίου στο Millenium Hotel όπου θα παίξω μουσική. Στη Νέα Υόρκη, η κατάσταση λόγω έξαρσης του covid-19 είναι τραγική, οι δουλειές ανύπαρκτες, το μέλλον αβέβαιο. Και βέβαια, αφού είμαι στο Ντουμπάι, πάω και στην παραλία» είπε χαρακτηριστικά η Άντζελα Παντελή.

Την ερχόμενη Παρασκευή όλα τα βλέμματα θα είναι στο Ντουμπάι με τους διοργανωτές να δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από το ενδιαφέρον για τις κρατήσεις που έχουν ήδη γίνει.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 08/01/2021