Ελλάδα

Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε ταξί – Κινδύνευσαν οδηγός και πελάτης

08.01.2021 | 20:58 Eνσωμάτωση

Στο σημείο όπου πριν 3άμιση χρόνια πριν έπεφτε νεκρός ο 11χρονος Μάριος από αδέσποτη σφαίρα χθες βράδυ κινδύνευσε να πεθάνει ένας οδηγός ταξί και μία πελάτης και πάλι από αδέσποτη σφαίρα!

Ο Χαράλαμπος Πεχλιβανίδης για ελάχιστα εκατοστά δεν συγκαταλέγεται στην αιματοβαμμένη λίστα των νεκρών από αδέσποτες σφαίρες στο Μενίδι.

Εκεί οπου τον Ιούλιο του 2017 μπήκε το όνομα του 11χρονου Μάριου, ο επαγγελματίας οδηγός στάθηκε τυχερός με την βολίδα να καταλήγει τελικά στην οροφή του οχήματος του και να μην τον πετυχαίνει.

Την ώρα που η αδέσποτη σφαίρα κατέληξε στο ταξί, ο Χαράλαμπος Πεχλιβανιδης είχε μέσα στο όχημα του μια πελάτη η οποία υπέστη σοκ.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί όπου διαπίστωσαν πως πρόκειται για βολίδα των 9 χιλιοστών.

Δραματική αύξηση στην εγκληματικότητα στις περιοχές της Δυτικής Αττικής καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές του αστυνομικού σώματος.

«H κατάσταση με την εγκληματικότητα στη δυτική Αττική είναι ίδια και χειρότερη παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις για νόμο και τάξη στην περιοχή. Οι υπηρεσίες αντί να ενισχύονται καθημερινά αδειάζουν την ίδια ώρα που τα επίσημα, τα γραφεία της Κατεχάκη και άλλες υπηρεσίες “καβάτζες” γεμίζουν ασφυκτικά» τόνισε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής.

Το τελευταίο διάστημα πολίτες στο Μενίδι έχουν καταγγέλλει αρκετά περιστατικά με αδέσποτες σφαίρες που από θαύμα δεν έχουν τραυματίσει κάποιον διερχόμενο κάτοικο της περιοχής και ζητούν να ληφθούν μετρά πριν χάσουν και άλλοι αθώοι την ζωη τους.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 08/01/2021