Life

Ο Πάνος Αργιανίδης, γνωστός και ως μάνατζερ ράγκμπι, μιλάει για το Survivor και κάνει αποκαλύψεις και προβλέψεις!

05.01.2021 | 11:08 Eνσωμάτωση

Ο Πάνος Αργιανίδης, ο μάνατζερ ράγκμπι από το Survivor 1, βρέθηκε σήμερα στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την εμπειρία του τότε, ενώ σχολίασε και τα όσα συμβαίνουν στον κύκλο του παιχνιδιού που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Το είδα το Survivor, το παρακολουθώ πολλά χρόνια. Τα είχα δει όλα πριν μπω τα ξένα. Απλά ήταν τελείως διαφορετικά. Το δικό μας είναι το μοναδικό στον κόσμο που ψηφίζει ο κόσμος. Εδώ το κάνουν διαφορετικά. Ο κόσμος ψηφίζει με βάση αυτό που του δίνει το μοντάζ. Ενώ οι παίκτες ζουν την καθημερινότητα και ξέρουν την αλήθεια», είπε ο Πάνος Αργιανίδης.

«Όταν πας σε ένα παιχνίδι και είσαι άνω των 35 πας για να βγάλεις χρήματα. Είμαι 39 εγώ. Ήξερα τι θα βγει προς τα έξω. Ο τραυματισμός μου έγινε πολύ νωρίς οπότε έπρεπε να επιβιώσω με ένα τρόπο που ήξερα τηλεοπτικά ότι θα πουλήσει», συνέχισε μιλώντας για την προσωπική του εμπειρία.

«Θεωρώ ότι ο νικητής θα είναι διάσημος και θα είναι γυναίκα. Θεωρώ ότι θα είναι η Κάτια. Στην τηλεόραση πολλά πράγματα είναι προκαθορισμένα. Και ο Γιώργος Ασημακόπουλος από τους μαχητές θεωρώ ότι θα είναι στην πεντάδα. Η Κάτια ξέρει ότι θα φτάσει πολύ ψηλά», ανέφερε κάνοντας προβλέψεις.

Μιλώντας για το πώς έφυγε ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τους μαχητές και πήγε στους διάσημους, στο πρώτο Survivor, ο ίδιος αποκάλυψε ότι «Εγώ το οργάνωσα. Δεν είναι μαγείρεμα, είναι καθημερινότητα. Με τα παιδιά ήμασταν μαζί δύο μήνες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Εμείς οι πέντε, τα αγόρια, ήμασταν συνέχεια μαζί. Περνάγαμε καλά. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν πάντα πιο μακριά και πιο κοντά στην παραγωγή, για τους δικούς του λόγους. Όταν φτάσαμε την πρώτη μέρα και μας είπαν ότι πρέπει να ψηφίσουμε κάποιον να φύγει, εγώ θα ψήφιζα κάποιον που δεν ήταν στην παρέα μου. Έτσι ψηφίστηκε ο Γιώργος να φύγει. Θεωρώ ότι ένας παίκτης ριάλιτι είναι ένα λάθος πρότυπο. Ήταν σωστή επιλογή του Γιώργου να γίνει ηθοποιός ή να γράψει ένα βιβλίο; Δεν ήταν επιλογή του, έτσι τον συμβούλευσαν. Μην εξιδανικεύουμε ένα άτομο».

Σχολιάζοντας το γιατί ψηφίζονται και φέτος δυνατοί παίκτες, ο Πάνος Αργιανίδης είπε ότι «Για να ψηφίσει κάποιος ένα δυνατό παίκτη, πάει να πει ότι βλέπει συμπεριφορές που δε φαίνονται στις κάμερες. Αν η παραγωγή μπορούσε να πάρει παίκτες με μεγαλύτερη διασημότητα θα το έκανε. Από τα τρία Survivor είναι οι πιο αδύναμοι διάσημοι. Η παραγωγή θα προσπαθήσει να δώσει νίκη στους διάσημους έτσι ώστε οι μαχητές να αρχίσουν να τρώγονται μεταξύ τους. Αν χάσουν οι μαχητές η Μαριπόζα θα είναι υποψήφια. Αυτό είναι σίγουρο».

Όπως προέβλεψε ο ίδιος, «Κάτια, Τριαντάφυλλος, που είναι σε ένα από τα πρώτα trends Twitter, και Γιώργος Ασημακόπουλος, θα είναι σίγουρα στην πεντάδα».

Ακόμα, εκφράζοντας την προτίμησή του σε ό,τι αφορά στους τηλεθεατές του γνωστού ριάλιτι, είπε ότι «Ο Λιανός πουλάει στη νεολαία, αλλά για εμένα ο Σάκης ήταν εξαιρετικός».

Στα του παιχνιδιού, στο αγώνισμα ασυλίας, έχασαν πάλι οι διάσημοι και η Αγγελική Λάμπρη είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Οι μαχητές τα έχουν βάλει με την Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ πολλές εντάσεις σημειώθηκαν και στο συμβούλιο, ανάμεσα σε Αγγελική Λάμπρη και Κάτια Ταραμπάνκο. Την ίδια ώρα, οι πρώτες κλίκες έχουν αρχίσει να σχηματίζονται.

Πριν ο Πάνος Αργιανίδης αποχωρήσει από την παρέα του «Πάμε Δανάη», οργάνωσε ένα παιχνίδι τύπου… Survivor με παίκτες τη Δανάη Μπάρκα και τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, με τη Δανάη που… εκπροσωπούσε τους μαχητές να κερδίζει!

Videos & Απoσπάσματα από Πάμε Δανάη! - 05/01/2021