Ελλάδα

Ηλιούπολη: Συμβόλαιο θανάτου «βλέπει» η Ασφάλεια πίσω από τη δολοφονία του 38χρονου

29.12.2020 | 21:21 Eνσωμάτωση

Συμβόλαιο θανάτου βλέπουν οι Αρχές πίσω από την εν ψυχρώ εκτέλεση 38χρονου στην Ηλιούπολη.

Με εννέα σφαίρες εκτελέστηκε ένα ακόμη συμβόλαιο θανάτου, αυτήν τη φορά στην Ηλιούπολη. Θύμα, ένας 38χρονος γνωστός στην Ελληνική Αστυνομία και στα κυκλώματα της νύχτας ως «μαύρος».

Καρτέρι θανάτου

Ο 38χρονος το βράδυ της Δευτέρας επέστρεψε στο σπίτι του λίγο μετά τις εννέα. Εκεί, μέσα στο σκοτάδι τού είχαν στήσει καρτέρι θανάτου δυο άτομα.

Με απολυτό επαγγελματισμό και ψυχραιμία οι δράστες πυροβολήσαν το θύμα με εννιάρι πιστόλι, ενώ του έδωσαν και χαριστική βολή στο κεφάλι.

Οι κάμερες «είδαν» τους δράστες

Ο 38χρονος, όπως διαπίστωσαν οι άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών, είχε τοποθετήσει τόσο στο παρκινγκ όσο και στο μπαλκόνι του σπιτιού κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάμερες έχουν καταγράψει τους σωματότυπους των δραστών χωρίς όμως να φαίνονται τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Από την πρώτη ανάλυση που έχει γίνει στο υλικό οι δράστες ήταν μετρίου αναστήματος.

Το όνομα του 38χρονου ήταν μαζί με άλλα 75 στη δικογραφία της Ασφάλειας Αττικής, τον Δεκέμβριο του 2015 σχετικά με την εξάρθρωση τριών συμμοριών νονών της νύχτας.

Ο 38χρονος ανήκε στην ομάδα νονού της νύχτας που τον περασμένο Ιούλιο είχε δεχτεί πυροβολισμούς στη Βάρη χωρίς όμως να χάσει τη ζωή του.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 29/12/2020