Ελλάδα

Κορωνοϊός: Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση εμβολιασμών στη χώρα

28.12.2020 | 16:43

Δεύτερη μέρα των εμβολιασμών και οι πολιτικοί που πήραν σειρά έφτασαν με σπορ ντύσιμο και καλή διάθεση.

Χωρίς το κοστούμι του κυβερνητικού εκπροσώπου, με άρβυλα και μαύρη μπλούζα εμβολιάστηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί ο Στέλιος Πέτσας.

Λίγο αργότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν κανονικά στο briefing των πολιτικών συντακτών.

Συγκινημένος ο Βασίλης Κικίλιας – Χωρίς κάμερες εμβολιάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Βασίλης Κικίλιας εμβολιάστηκε στον «Ευαγγελισμό» και η συγκίνηση για τον αγώνα των νοσηλευτών ήταν μεγάλη. Και ο υπουργός Υγείας είχε σπορ εμφάνιση με μαύρο μακό μπλουζάκι.

Χωρίς κάμερες στην αίθουσα εμβολιάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Είχε μια σύντομη συζήτηση με τον υπουργό Υγείας και με την ευκαιρία μίλησε και με εργαζόμενους που διαμαρτύρονταν και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως ποντάρει τα πάντα μόνο στο εμβόλιο.

Κανονικά η διανομή των εμβολίων σε όλη τη χώρα

Στον «Ευαγγελισμό» εμβολιάστηκε και ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Μετά την Αθήνα, σειρά για τους εμβολιασμούς έχουν πάρει η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα και η Λάρισα. Στο ΑΧΕΠΑ έφτασαν οι πρώτες 250 δόσεις και έγινε προσομοίωση του εμβολιασμού στο νοσοκομείο.

Την Δευτέρα 4/1 θα αρχίσουν οι εμβολιασμοί και στο «Παπανικολάου». Στην Πάτρα, συνοδεία περιπολικών, έφθασαν τα πρώτα εμβόλια που προορίζονται για το νοσοκομείο του Ρίου. Στις 4 Ιανουαρίου θα ακολουθηθεί η διαδικασία για τα υπόλοιπα νοσοκομεία, καθώς θα φθάσουν και οι υπόλοιπες δόσεις.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 28/12/2020

Ελλάδα