Ελλάδα

Ευρυτανία: Πέθανε κυνηγός που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

27.12.2020 | 20:37 Eνσωμάτωση

Δεν τα κατάφερε ο 52χρονος κυνηγός από τους Δομιανούς Ευρυτανίας και κατέληξε πριν εισαχθεί στη ΜΕΘ Λαμίας, όπου μεταφέρθηκε διασωληνωμένος μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του στο κυνήγι από τον ίδιο του τον αδελφό.

Είναι ένα γεγονός που έχει βυθίσει στο πένθος μια ολόκληρη περιοχή. Το αγαπημένο χόμπι για δύο αδέλφια, το κυνήγι, μετατράπηκε σε οικογενειακή τραγωδία. Ένας 52χρονος από το χωριό Δομιανούς Ευρυτανίας έπεσε νεκρός από το όπλο του αδελφού του.

Τα δύο αδέλφια περίμεναν να ξεκινήσει η κυνηγετική περίοδος που είχε απαγορευτεί εξαιτίας της καραντίνας.

Κυνηγούσαν αγριογούρουνο σε δύσβατη περιοχή, με τη μέθοδο της παγάνας, δηλαδή μια μεγάλη ομάδα κυνηγών στήνει καρτέρι στο αγριογούρουνο, χωρίς όμως να έχει ο ένας με τον άλλον οπτική επαφή.

Το κακό δεν άργησε να γίνει. Ο 52χρονος πυροβολήθηκε από το όπλο του αδερφού του και μετά από τον εξοστρακισμό σφαίρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο έφερε 9βολα φυσίγγια και ένα από αυτά χτύπησε πάνω σε πέτρα και βρήκε τον άτυχο 52χρονο στο κεφάλι.

Ο 52χρονος, που βρέθηκε μέσα σε μία χαράδρα, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Καρπενησίου όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας.

Τραγική φιγούρα, ο αδελφός του άτυχου 52χρονου, που κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Καρπενησίου και όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 27/12/2020