Ελλάδα

FOLLI FOLLIE: Στην αντεπίθεση περνά ο ΣΥΡΙΖΑ – Μηνύσεις κατέθεσαν στελέχη του

24.12.2020 | 21:45 Eνσωμάτωση

Για «παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας» κάνει λόγο μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού ο πρώην ισχυρός άνδρας της FOLLI FOLLIE Δημήτρης Κουτσολιούτσος, στον απόηχο των καταιγιστικών εξελίξεων για την πολυετή κακοδιαχείριση στα ταμεία του Ομίλου.

Το κατώφλι του Αρείου Πάγου πέρασαν οι πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, Αλέξης Χαρίτσης και Σταύρος Αραχωβίτης για να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του υπαλλήλου της FOLLI FOLLIE και κατά παντός άλλου υπευθύνου για την εμπλοκή του ονόματός τους σε προσπάθειες παγώματος ή καθυστέρησης της έρευνας για το σκάνδαλο.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στρέφονται κατά του υπαλλήλου για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης και ζητούν από τις εισαγγελικές αρχές την ποινική του δίωξη.

Ο πρώην, πλέον, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, κατέθεσε μόνος του μήνυση σε βάρος του υπαλλήλου της εταιρείας,στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

«Διέθεσα όλα μου τα χρήματα στην εταιρεία»

Για παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας του ίδιου και της οικογένειας του κάνει λόγο ο ιδρυτής της FOLLI FOLLIE, Δημήτρης Κουτσολιούτσος, μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι διέθεσε όλα τα προσωπικά του χρήματα για την στήριξη της εταιρίας.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 24/12/2020