Ελλάδα

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τη φύλαξη του εμβολίου

20.12.2020 | 07:03 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα  ΜΕGA» μίλησε ο γενικός γραμματέας ομοσπονδίας ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος για την επιχείρηση φύλαξης των εμβολίων όταν αυτά φτάσουν στην χώρα, αλλά και για την υπόθεση της δολοφονίας του 87χρονου από δύο ανήλικα αδέλφια στη Θεσσαλονίκη και για την υπόθεση του κυκλώματος κοκαΐνης.

Το έργο της αστυνομίας όσον αφορά τη φύλαξη των εμβολίων είναι πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο, σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδάκο.

Όπως υποστήριξε, πέρα από τη φύλαξη, η αστυνομία έχει επωμιστεί ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο, αυτό του ελέγχου και της σύστασης στους πολίτες.

Όπως αποκάλυψε, το βουλευτής στην περιοχή της Νέας Σμύρνης δε δέχθηκε έλεγχο από άνδρες της αστυνομίας κάνοντας χρήση της ιδιότητάς του.

Ακόμα το βράδυ του Σαββάτου (19.12.2020) ομάδα περίπου 100 ατόμων έκανε υπαίθριο πάρτι στον Άλιμο που τελικά διαλύθηκε με την επέμβαση της αστυνομίας.

Έγιναν 15 προσαγωγές και κόπηκαν πρόστιμα 300 ευρώ.

Αναφορικά με τη δολοφονία του 87χρρονου στη Θεσσαλονίκη, άφαντος είναι ο 14χρονος που ξυλοκόπησε μαζί με την 12χρονη αδερφή του μέχρι θανάτου τον άτυχο άνδρα στη Θεσσαλονίκη. Αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα η γιαγιά των παιδιών μαζί με το σύντροφό της.

Όπως υποστήριξε ο κ. Μαυροειδάκος, συνήθως τέτοια περιστατικά γίνονται από ρομά, κάτι που πιθανότατα ισχύει και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Εξαρθρώθηκε σπείρα λαθραίων τσιγάρων

Εξαρθρώθηκε μία από τις μεγαλύτερες σπείρες λαθραίων τσιγάρων. 39 άτομα συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν σχεδόν 100 εκατομμύρια τσιγάρα και 112 τόνοι ακατέργαστου καπνού.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδάκο, πρόκειται για επιτυχία της ασφάλειας Αμαρουσίου.

Άρση απορρήτου για 500 τηλέφωνα των επώνυμων πελατών του κυκλώματος κοκαΐνης

Τέλος, την άρση απορρήτου περιμένουν οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής για να «δέσουν» και τους υπόλοιπους πελάτες και να τους στείλουν τυλιγμένους σε μια κόλλα χαρτί στον εισαγγελέα.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 20/12/2020