Ελλάδα

Το MEGA στο πλευρό της Πειραϊκής Εκκλησίας στο ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας

19.12.2020 | 20:33 Eνσωμάτωση

Δύο μέρες έμειναν για τον ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός της πειραϊκής εκκλησίας τη Δευτέρα. Το MEGA θα είναι εκεί με ζωντανές συνδέσεις όλη την ημέρα.

H Ειρήνη είναι μητέρα 5 παιδιών ο σύζυγος της βρίσκεται σε αναστολή εργασίας. Καθημερινά βρίσκει στην ενορία της στον Άγιο Δημήτριο στα Ταμπούρια τη στήριξη που έχει μεγάλη ανάγκη το σπιτικό της.

Η κ. Ευαγγελία μόλις έχει πάρει συσκευασμένο το γεύμα της που το έχουν ετοιμάσει οι εθελόντριες στην Παναγια Μυρτιδιώτισσα. Με ένα μηνιαίο επίδομα μόλις 200 ευρώ η άπορη γυναίκα δεν θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς τη βοήθεια της εκκλησίας ειδικά τώρα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Ο μεγάλος ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας που διοργανώνει ο σταθμός της Πειραϊκής Εκκλησίας στους 91,2 FM την ερχόμενη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου μας έχει όλους ανάγκη. Για τη σπουδαιότητά του μίλησε στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, ο Μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ.

Το MEGA στο πλαίσιο δράσεων για τον συνάνθρωπο θα είναι εκεί με ζωντανές συνδέσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δημοφιλείς καλλιτέχνες θα συμβάλουν κι εκείνοι με τη συμμετοχή τους σε αυτή την ανθρώπινη γέφυρα βοήθειας των ευάλωτων αυτές τις άγιες μέρες.

Άποροι, ηλικιωμένοι, άστεγοι, άνθρωποι ξεριζωμένοι από τις πατρίδες τους νιώθουν πως δεν είναι μόνοι κάθε φορά που αντικρύζουν εθελοντές και ιερείς της Πειραϊκής Εκκλησίας. Είναι εκείνοι που δεν τους προσπερνούν στο πλήθος τους γνωρίζουν με τα μικρά τους ονόματα έχουν ακούσει τα βάσανά τους και τους περιμένουν καθημερινά στην πόρτα με μια γεμάτη σακούλα.

Θα είμαστε δίπλα τους… Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου μέρα προσφοράς και αγάπης στους 91,2 FM και στο MEGA.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 19/12/2020