Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει αποκλειστικά στο MEGA συγγενής της 35χρονης κατηγορούμενης

15.12.2020 | 20:19 Eνσωμάτωση

Τον Γολγοθά της εξακολουθεί να ανεβαίνει η 34χρονη Ιωάννα, το τραγικό θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Προ ημερών υποβλήθηκε στο όγδοο χειρουργείο, το σημαντικό ωστόσο είναι ότι η όρασή της αποκαθίσταται. Η γυναίκα που κατηγορείται ότι την περιέλουσε με το καυστικό υγρό εξακολουθεί να κρατά κλειστό το στόμα της, συγγενής της ωστόσο που μίλησε αποκλειστικά στο mega αμφισβητεί όσα λέγονται.

Μία ημέρα μετά την οργισμένη αντίδραση της 34χρονης Ιωάννας για τη στάση που κρατά η γυναίκα που της επιτέθηκε και της άλλαξε για πάντα τη ζωή, συγγενής της 35χρονης μιλά αποκλειστικά στο MEGA και υποστηρίζει ότι δεν είναι όλα αληθή απ’ όσα ακούγονται.

«Από τις 11 Ιουνίου που έχει συλληφθεί έχουμε ακούσει πάρα πολλά ψευδή στοιχεία και σχόλια και εξυπηρετούν άγνωστα συμφέροντα. Το τι ισχύει και τι όχι θα το μάθουμε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Είναι λυπηρό αυτό που έχει συμβεί οφείλουμε όμως όλοι να δείξουμε σεβασμό απέναντι στο δράμα που βιώνουν και οι 2 οικογένειες… θα περιμένουμε να εμφανιστούν όλα τα στοιχεία της δικογραφίας για να πάει προς απολογία.»

Και αυτά την ώρα που η Ιωάννα που συνεχίζει να ανεβαινει τον γολγοθα της εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η κατηγορούμενη ήθελε να τη σκοτώσει.

7 μήνες μετά την επίθεση που συντάραξε το πανελλήνιο η κατηγορούμενη συνεχίζει να κρατά το στόμα της κλειστό.

Η Ιωάννα πριν από λίγες ημέρες υποβλήθηκε στο 8ο χειρουργείο της. Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι πλέον βλέπει κανονικά και από τα δύο μάτια.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί ψάχνουν εξονυχιστικά για πρόσωπα κλειδιά που ενδέχεται να βοήθησαν την 35χρονη τόσο στην προμήθεια του καυστικού υγρού όσο και στην τελική οργάνωση του σατανικού σχεδίου της.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 15/12/2020