Ελλάδα

«Ελλάδα 2021»: Αναμνηστική έκδοση σειράς γραμματοσήμων σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία

12.12.2020 | 13:50 Eνσωμάτωση

Τον Ιανουάριο θα κυκλοφορήσει η πρώτη αναμνηστική σειρά που θα αποτελείται από δύο γραμματόσημα με το σήμα του εορτασμού. Η ανακοίνωση έγινε κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Ελληνικών Ταχυδρομείων κ. Πολυχρόνης Γριβέας με την Πρόεδρο της Επιτροπής Ελλάδα 2021 κ. Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Ο κ. Γριβέας αναφέρθηκε στην ιστορία των ΕΛΤΑ που είναι παράλληλη με αυτήν του Ελληνικού κράτους και ανακοίνωσε πως η αναμνηστική σειρά θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου του 2021 και θα την συνοδεύουν πλήθος φιλοτελικών προϊόντων.

Για την σημασία της συνεργασίας μίλησε και η κ. Αγγελοπούλου Δασκαλάκη χαρακτηρίζοντας ιδανική την επιλογή η πρώτη σειρά να φέρει το σήμα το σήμα του εορτασμού καθώς έτσι θα δηλώσουμε σε όλους τους τόνους πως το 2021 είναι η χρονιά των Ελλήνων η χρονιά της Ελλάδας.

Στο εκδοτικό πρόγραμμα του επόμενου έτους έχουν ήδη εγκρίνει τα ΕΛΤΑ σειρές γραμματοσήμων με έμπνευση από την ιστορία αλλά και το έργο της επιτροπής Ελλάδα 2021 η μια από τις οποίες μάλιστα θα είναι αφιερωμένη στην επανάσταση του 1821 μέσα από τα μάτια των παιδιών.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 12/12/2020