Ελλάδα

«Ελλάδα 2021»: Αναμνηστική έκδοση σειράς γραμματοσήμων σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία

12.12.2020 | 13:50

Τον Ιανουάριο θα κυκλοφορήσει η πρώτη αναμνηστική σειρά που θα αποτελείται από δύο γραμματόσημα με το σήμα του εορτασμού. Η ανακοίνωση έγινε κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Ελληνικών Ταχυδρομείων κ. Πολυχρόνης Γριβέας με την Πρόεδρο της Επιτροπής Ελλάδα 2021 κ. Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Ο κ. Γριβέας αναφέρθηκε στην ιστορία των ΕΛΤΑ που είναι παράλληλη με αυτήν του Ελληνικού κράτους και ανακοίνωσε πως η αναμνηστική σειρά θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου του 2021 και θα την συνοδεύουν πλήθος φιλοτελικών προϊόντων.

Για την σημασία της συνεργασίας μίλησε και η κ. Αγγελοπούλου Δασκαλάκη χαρακτηρίζοντας ιδανική την επιλογή η πρώτη σειρά να φέρει το σήμα το σήμα του εορτασμού καθώς έτσι θα δηλώσουμε σε όλους τους τόνους πως το 2021 είναι η χρονιά των Ελλήνων η χρονιά της Ελλάδας.

Στο εκδοτικό πρόγραμμα του επόμενου έτους έχουν ήδη εγκρίνει τα ΕΛΤΑ σειρές γραμματοσήμων με έμπνευση από την ιστορία αλλά και το έργο της επιτροπής Ελλάδα 2021 η μια από τις οποίες μάλιστα θα είναι αφιερωμένη στην επανάσταση του 1821 μέσα από τα μάτια των παιδιών.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 12/12/2020

Ελλάδα
Ελλάδα

Άρση μέτρων: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου, πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, είναι η λειτουργία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι λοιμωξιολόγοι θα συνεδριάσουν αύριο, Παρασκευή (22/1), με κύριο θέμα την επιστροφή των μαθητών στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας. Στην συζήτηση έχει μπει αυτή την εβδομάδα και το ενδεχόμενο να επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Για τον επόμενο μήνα φαίνεται πως μεταφέρεται η συζήτηση για ενδεχόμενο άνοιγμα της εστίασης, με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη να εκφράζει την πεποίθησή του μιλώντας στο MEGA, ότι οι άνθρωποι της εστίασης δεν βιάζονται να ξανά ανοίξουν τις επιχειρήσεις. Όλα αυτά βεβαίως εξαρτώνται άμεσα από την εξέλιξη της επιδημιολογικής εικόνας.