Ελλάδα

Κόρινθος: Αναστάτωση έπειτα από σχόλιο νοσηλεύτριας για τις ελλείψεις στη ΜΕΘ

11.12.2020 | 09:04

Ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου, Γρηγόρης Καρπούζης μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» διέψευσε ότι έχει γίνει ΕΔΕ κατά της νοσηλεύτριας κάνει δυσφημηστικό σχόλιο για τη λειτουργία του νοσοκομείου.

Όπως τόνισε ο κ. Καρπούζης μιλώντας στους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, η ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου λειτουργεί κανονικά, με βάση όλους τους κανονισμούς.

«Της ζητήθηκαν εξηγήσεις για το σχόλιό της, καθώς εργάζεται 15 χιλιόμετρα μακριά από το νοσοκομείο και δεν έχει προσωπική άποψη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καρπούζης.

Η νοσηλεύτρια της δομής αποκατάστασης ψυχικά πασχόντων του νοσοκομείου Κορίνθου, Γιώτα Καραβιζίνια υπογράμμισε ότι συμφώνησε με τα σχόλια που είχαν κάνει άλλοι δύο γιατροί του νοσοκομείου, με βάση και την προσωπική της εμπειρία από το νοσοκομείο.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη υπογράμμισε ότι είναι βαριά κουβέντα το «όποιος μπαίνει, πεθαίνει», συμπληρώνοντας πως θα έπρεπε να καταθέσει τις απόψεις της στα αρμόδια όργανα του νοσοκομείου για να ληφθούν αποφάσεις.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 11/12/2020

Ελλάδα