Πολιτική

Πολιτική αντιπαράθεση για τη βίλα Τσίπρα στο Σούνιο

07.12.2020 | 09:45 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησαν ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Οικονόμου, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη και ο εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝ.ΑΛ., Σπύρος Καρανικόλας, για το επίδομα ενίσχυσης των εργαζομένων που πλήττονται, αλλά και για το σάλο που έχει προκληθεί από την αποκάλυψη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» σχετικά με τη βίλα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στο Σούνιο.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, το επίδομα είναι μια ενίσχυση που βοηθάει ανθρώπους να σταθούν στα πόδια τους αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο. Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να μην μείνει κανένας εκτός, τόνισε.

Για τη βίλα του Αλέξη Τσίπρα, η κυρία Αυγέρη υποστήριξε πως η ταραχή της κυβέρνησης είναι τόσο μεγάλη που καταφεύγει σε φθηνούς αντιπερισπασμούς. «Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο κ. Καρανικόλας ισχυρίστηκε πως ο κ. Τσίπρας είναι πολιτικά έκθετος και οφείλει να δώσει εξηγήσεις και ζήτησε το μισθωτήριο του σπιτιού σε περίπτωση που αυτό είναι μισθωμένο.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 07/12/2020