Καιρός

Βελτιώνεται ο καιρός τις επόμενες ημέρες

05.12.2020 | 07:22 Eνσωμάτωση

Σήμερα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος. Παροδική συννεφιά προβλέπεται στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αλλά τα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα είναι μεγάλα. Οι βροχές, μέτριας έντασης θα περιοριστούν στη Μακεδονία, λιγότερο έως καθόλου βροχές στη Θράκη, στο ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα.

Και όσο περνάει η μέρα θα μειώνεται η έντασή τους και θα βρέχει λίγο μόνο σε τοπικό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικές βροχές πιθανόν να σημειωθούν στα νησιά του Ιονίου , αλλά με αρκετά ανοίγματα του καιρού.

Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο το μεσημέρι.

Στην Αττική περιμένουμε μια καλή μέρα, με αναμένεται παροδική συννεφιά το πρωί και ηλιοφάνεια στη για το υπόλοιπο της ημέρας συνέχεια, ενώ αργά τη νύχτα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις με πιθανότητα ψιλόβροχου. Η θερμοκρασία από 11-16 17 , με ελαφρύ νοτιά 2-3 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα συνεχιστούν οι τοπικές βροχές, ασθενείς ως μέτριας έντασης, μέτριας έντασης με καταιγίδες το πρωί στα νότια τμήματα της Χαλκιδικής και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 910-14 , και βοριάδες οι άνεμοι, 3-5 4 μποφόρ οι έντασή τους.

Αύριο, θα βρέξει τοπικά στα βόρεια, στο ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα. Τοπική συννεφιά στην υπόλοιπη χώρα και το βράδυ από το Ιόνιο και τα δυτικά θα ξεκινήσουν βροχές, με δυνατους ανέμους, οι οποίες αργά τη νύχτατο βράδυ θα ενταθούν.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 05/12/2020