Καιρός

Άστατος ο καιρός σήμερα με βροχές και καταιγίδες

04.12.2020 | 06:34

Άστατος ο καιρός σήμερα Παρασκευή σε όλη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες.

Πιο αναλυτικά η μέρα θα ξεκινήσει με άστατο καιρό στις περισσότερες περιοχές. Περιμένουμε βροχές μέτριας έντασης και σποραδικές καταιγίδες από τα δυτικά οι οποίες θα μετακινηθούν ανατολικότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στα βόρεια και ανατολικά, ειδικότερα στη Μακεδονία, λιγότερο στη Θράκη και στην ανατολική νησιωτική χώρα, με τον καιρό στις υπόλοιπες περιοχές να έχει βελτιωθεί. Καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως σε θαλάσσιες παραθαλάσσιες περιοχές ενώ κάποιες χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά.

Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο το μεσημέρι, θα φτάσει τους 13 στα βόρεια, 16- 17 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και μέχρι 18-19 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα έχουν μεγαλύτερη ένταση το μεσημέρι, με βελτίωση τη νύχτα. Η θερμοκρασία από 12-17 με νοτιοανατολικό άνεμο 4-6 μποφόρ.

Άστατος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη όπου προβλέπονται βροχές, οι οποίες προς το μεσημέρι θα ενταθούν. Στην ευρύτερη περιοχή του νομού αλλά και στην Χαλκιδική, αναμένονονται έντονες βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία από 8-13, σε ανατολικές διευθύνσεις θα πνέουν οι άνεμοι στο Θερμαικό 4-6 μποφόρ.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 04/12/2020

Καιρός