Ελλάδα

Κορωνοϊός: Γιατροί ιδιωτικών κλινικών εθελοντές στη μάχη κατά της πανδημίας

03.12.2020 | 18:24

Στην εκπομπή LIVE NEWS και το Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο διευθυντής Παθολόγος του νοσοκομείου Metropolitan, Πέτρος Κανελλόπουλος, ένας από τους γιατρούς που εθελοντικά αποφάσισε να πάει στη Βόρεια Ελλάδα, ώστε να βοηθήσει στα νοσοκομεία εκεί, όπου εντοπίζεται το μεγαλύτερο  πρόβλημα με τον κορωνοϊό.  

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να προσφέρομε όλοι από όποιο πόστο έχουμε. Στο κάλεσμα του υπουργείου ο όμιλός μας ανταποκρίθηκε εθελοντικά, ώστε να πάνε εκπαιδευμένοι άνθρωποι και έμπειροι γιατροί στην πηγή του προβλήματος που είναι στη Βόρεια Ελλάδα, για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και να βοηθήσουμε», είπε ο κ. Κανελλόπουλος.

«Δεν είναι ευχάριστο να φεύγω από το σπίτι μου, αλλά είναι σημαντικό να μπορούμε να προσφέρουμε. Ως γιατροί αυτό ταχθήκαμε να κάνουμε, να βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας. Την Κυριακή θα είναι οι τελευταίες οδηγίες, τη Δευτέρα το πρωί φεύγουμε, τα νοσοκομεία που θα βοηθήσουμε θα είναι με βάση τις θα μας υποδείξουν οι αρχές, το υπουργείο, ο ΕΟΔΥ. Θα είμαστε στην υπηρεσία τους για όποια βοήθεια μπορούμε να δώσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 03/12/2020

Ελλάδα