Κόσμος

Βρυξέλλες : Άλλος το πρωί άλλος το βράδυ ο Ούγγρος ευρωβουλευτής που συμμετείχε σε πάρτι οργίων

02.12.2020 | 20:21

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν ώρα με την ώρα όλο και περισσότερες πληροφορίες για το πάρτυ οργίων στις Βρυξέλλες, που διέλυσε η βελγική αστυνομία. Οι φωτογραφίες από το χώρο που διοργανώθηκε παραπέμπουν σε σαδομαζοχιστικό σκηνικό, ενώ ο Ούγγρος ακροδεξιός ευρωβουλευτής που συνελήφθη μαζί με τους υπόλοιπους θαμώνες, αποχαιρετά το ευρωκοινοβούλιο...

Είναι το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στις Βρυξέλλες το οποίο φιλοξένησε το ξέφρενο πάρτι οργίων με τους 25 άνδρες, εν μέσω πανδημίας, που αποτέλεσε την ταφόπλακα για την πολιτική καριέρα του Ούγγρου Ευρωβουλευτή Γιόζεφ Ζάγιερ.

Σύμφωνα με τον διοργανωτή ο αρχικός προγραμματισμός συμπεριελάμβανε μόλις 10 άτομα, τα οποία ήδη θα νοσούσαν από κορονοϊό, οπότε δεν θα υπήρχε περαιτέρω κίνδυνος.

«Τελικά εμφανίστηκαν 25 άτομα γιατί κάποιοι έφεραν φίλους τους στο πάρτι. Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και ζητούσαν από όλους τις ταυτότητές τους. Πώς όμως θα μπορούσαμε να συμμορφωθούμε με αυτήν την απαίτηση όταν καλά καλά δεν είχαμε πάνω μας ούτε τα εσώρουχά μας»

O διοργανωτής δεν γνώριζε τον ευρωβουλευτή.

Ο Ούγγρος ευρωβουλευτής του κόμματος του συντηρητικού και αντιευρωπαϊστή Βίκτορ Ορμπάν παραιτήθηκε στην Κυριακή γνωρίζοντας τι θα ακολουθούσε της σύλληψής του.

«Ημουν παρών. Λυπάμαι βαθιά για την παραβίαση των περιορισμών κορωνοϊού, ήταν ανεύθυνο εκ μέρους μου. Είμαι έτοιμος να πληρώσω το πρόστιμο».

Ιδρυτικό μέλος του ακροδεξιού κόμματος της χώρας, ο ευρωβουλευτής έχει γίνει γνωστός για τις αντί-ΛΟΑΤΚΙ θέσεις του.

«Θέλουμε να ζήσουμε σε έναν κόσμο βασισμένο στον Χριστιανισμό που δεν προσκαλεί μετανάστες»

Είναι παντρεμένος με την ισχυρότερη δικαστή της χώρας, Τούντε Χάντο. Μέλος του συνταγματικού δικαστηρίου στην Ουγγαρία και πρώτη πρόεδρο του Εθνικού Δικαστικού Γραφείου του Βίκτορ Ορμπάν!

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 02/12/2020

Κόσμος