Ελλάδα

Σύλληψη γνωστού τραγουδιστή: Τι λέει ο συνήγορος Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση του καλλιτέχνη

30.11.2020 | 09:02

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα, Δευτέρα, ο γνωστός τραγουδιστής που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή όπλου.

Η σύλληψη έγινε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο ύψος γνωστού σουπερμάρκετ της λεωφόρου Βουλιαγμένης στη συμβολή με την Ιασωνίδου.

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά τον εντοπισμό των ναρκωτικών και του όπλου ήταν απολύτως συνεργάσιμος, δεν προέβαλε καμία αντίσταση ενώ οι αστυνομικοί ακολουθώντας το γράμμα του νόμου τον οδήγησαν με χειροπέδες στο τμήμα της Αργυρούπολης.

Πώς έγινε η σύλληψη

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο τραγουδιστής ήταν σταματημένο λίγα μέτρα μακριά από γνωστό σουπερμάρκετ στη συμβολή της Βουλιαγμένης με την Ιασωνίδου.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν ελέγχους για κορωνοϊό τον πλησιάζουν και του ζητούν να κατέβει από το όχημα.

Δεν προβάλλει καμία αντίσταση και όταν του ζητούν να τους πει αν έχει στείλει SMS για μετακίνηση ή αν έχει χαρτιά τους τα δείχνει.

Στην κατοχή του βρέθηκαν μία τσάντα στην οποία είχε ένα εννιάρι πιστόλι για το οποίο δεν είχε άδεια, ένα τέιζερ και 1,5 γραμμάριο κοκαΐνης.

Αμέσως οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη κατοχή όπλου.

«Δεν ήταν δικά του τα ναρκωτικά»

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του τραγουδιστή, σημείωσε ότι ο τραγουδιστής έχει χρόνια νόμιμη άδεια οπλοφορίας απλά είχε λήξει χωρίς να το γνωρίζει, ενώ σχετικά με τα ναρκωτικά επισήμανε ότι δεν ήταν δικά του.

«Δεν το γνώριζε ότι είχε λήξη η άδεια. Ψάχνοντας το αυτοκίνητο βρήκαν και μια μικροποσότητα ναρκωτικών για την οποία ο καλλιτέχνης είπε ότι δεν είναι δική του και δεν γνώριζε πώς βρέθηκε εκεί».

Ο κ. Κούγιας είπε ότι η υπόθεση θα συνεχιστεί στα δικαστήρια, όπου «θα προσπαθήσουμε να πείσουμε το δικαστήριο για τη νομική πλάνη που υπήρχε».

Ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ο καλλιτέχνης «έχει λευκό ποινικό μητρώο, δεν έχει ποτέ απασχολήσει τις Αρχές», ενώ αναφερόμενος στη δημοσιοποίηση του ονόματος τόνισε ότι αυτό απαγορεύεται από τον νόμο.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 30/11/2020

Ελλάδα