Ελλάδα

Δήμητρα Γαλάνη: Σάλος στο διαδίκτυο με τη φημολογία ότι έστειλε την αστυνομία σε συσσίτιο

27.11.2020 | 17:10

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με τη Δήμητρα Γαλάνη να έχει βρεθεί στο επίκεντρο μια υπόθεσης που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε βάρος της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, της ομάδας «Ο άλλος άνθρωπος», την κατηγόρησε πως σταμάτησε διανομή συσσιτίου και πως έστειλε την αστυνομία όταν πέρασε με το αυτοκινητό της έξω από το σημείο όπου έγινε το συσσίτιο.

«Με ύφος 10 καρδιναλίων τους ρωτά αν έχουμε άδεια για αυτό που κάνουμε, να έρχονται οι άνθρωποι και να παίρνουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό δηλαδή, χρειάζεται άδεια για αυτό, και φεύγει νευριασμένη χωρίς να προλάβουμε να απαντήσουμε», γράφει ο κ. Πολυχρονόπουλος.

Η ίδια απάντησε με μια ανάρτησή της στο Facebook υπερασπιζόμενη τον εαυτό της. Επέμεινε μάλιστα ότι δεν έχει καμία σχέση με την αστυνομία.

«Διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στα social media θα ήθελα να τοποθετηθώ για να κλείσει αυτό το θέμα οριστικά και να αποφευχθούν οι παρανοήσεις.

Σήμερα το μεσημέρι, βγαίνοντας με το αυτοκίνητο για να πάω στον γιατρό μου, συνάντησα περισσότερα από 80 άτομα συγκεντρωμένα στην γωνία έξω από το σπίτι μου. Άλλοι ήταν σε σειρά και άλλοι ήταν μαζεμένοι σε μικρές παρέες. Ρώτησα μία κοπέλα για το τί συμβαίνει και με ενημέρωσε ότι η ίδια ήταν εθελόντρια και ότι στην απέναντι γωνία γινόταν διανομή συσσιτίου.

Έκανα την βόλτα του τετραγώνου και διαπίστωσα ότι η ουρά αυτή είχε μεγαλώσει πολύ και γι’αυτό επέστρεψα στο αρχικό σημείο όπου βρήκα μία άλλη εθελόντρια και την ενημέρωσα για αυτό που μόλις είχα δει, ότι δηλαδή επειδή είναι στενός ο δρόμος είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και είχε δημιουργηθεί συνωστισμός. Της πρότεινα λοιπόν να τοποθετήσει την ουρά κατά μήκος της Μεγάλου Αλεξάνδρου που είναι μεγαλύτερος και φαρδύτερος δρόμος για να δημιουργηθεί μία μεγαλύτερη και σωστή ουρά.

Μου απάντησε ότι γνώριζε πως αυτό ήταν πρόβλημα και ότι προσπαθούσε να βρει λύση. Της είπα ότι όντως πρέπει να διευθετηθεί το θέμα και έφυγα για το ραντεβού μου. Από εκεί και πέρα εγώ δεν έχω καμία σχέση με οτιδήποτε έχει συμβεί.»

Ο κ. Πολυχρονόπουλος, βλέποντας ίσως ότι το θέμα… ξεφεύγει και η Δήμητρα Γαλάνη γίνεται στόχος αχαρακτήριστων επιθέσεων, με νέα του ανάρτηση στο Facebook, προσπάθησε να επανατοποτεθεί.

Σε νέα του ανάρτηση, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος δήλωσε «πολύ στενοχωρημένος» με το όλο συμβάν. «Τέλος στην ανθρωποφαγία αντί να προβάλουμε την ανάγκη των ανθρώπων προβάλουμε άλλα».

Γράφει πως «δεν είπα ποτέ ότι την καταγγελία την έκανε η ίδια, αλλά ότι 4 λεπτά μετά ήρθε η Δημοτική αστυνομία», λέει πως είναι και ο ίδιος ηλικιωμένος και αυτό «δεν είναι χαρακτηρισμός είναι πραγματικότητα».

«Ναι είναι άσχημη εικόνα να σταματάει 2 φορές ένα αμάξι και να κάνει παρατηρήσεις και να μιλάς άσχημα, όταν βλέπεις ηλικιωμένους σαν και εμένα, γυναίκες και παιδιά να περιμένουν ένα πιάτο φαγητό (… ) ασχήμια είναι και τα λόγια που γράφονται, άλλο να καταδικάσεις ένα γεγονός και άλλο η ανθρωποφαγία.

(…) Ο Άλλος Άνθρωπος ενώνει ανθρώπους και όλους όσους έχουν διαφορετική επιλογή από εμάς, αυτό δεν σημαίνει ότι οποίος έχει διαφορετική επιλογή από τον άλλο άνθρωπο πρέπει να τον κατακρεουργήσουμε. Για αυτό το όλο θέμα παρακαλώ να τελειώσει εδώ, χωρίς να υπάρχει κακιά για τίποτα και όποτε θέλει, αν θέλει και αν μπορεί, η γειτόνισσα θα έχουμε ανοιχτή την πόρτα μας και εγώ προσωπικά θα την περιμένω όποτε θέλει χωρίς τυμπανοκρουσίες και κακίες».

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 27/11/2020

Ελλάδα