Οικονομία

Το 31ο Greek Economic Summit 2020 ξεκινά την 1η Δεκεμβρίου

26.11.2020 | 18:49

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, για 31η συνεχή χρονιά, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο Αθηνών και σε στρατηγική συνεργασία με το U.S. Chamber of Commerce και το Atlantic Council, το Greek Economic Summit-GES2020.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 1 έως την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020, σε υβριδική μορφή με ένα πολύ μεγάλο εύρος “ψηφιακών συμμετοχών” και περιορισμένη φυσική παρουσία, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το Greek Economic Summit, πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία τριάντα χρόνια και έχει καθιερωθεί ως ένας εμβληματικός θεσμός υψηλού κύρους και σταθμός στα οικονομικά και πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου, Ηλίας Σπιρτούνιας υπογράμμισε: Το συνέδριο λαμβάνει χώρα μέσω πολυδιάστατων επιπτώσεων στην οικονομία, υγεία, επιχειρηματικότητα και γενικά οικονομία κάθε χώρας. Η χώρα μας καλείται να ακολουθήσει πρακτικές για να ανακάμψει αποτελεσματικά σε αυτές τις νέες συνθήκες. Φέτος δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις και τις πολιτικές ευρύτερης ενίσχυσης αυτών. Στο πρόγραμμα δεσπόζει την δεύτερη μέρα η συζήτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με CEO μεγάλων επιχειρήσεων.

 

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 26/11/2020

Οικονομία