Ελλάδα

MYTILINEOS: Δωρεά εξοπλισμού στα νοσοκομεία αναφοράς για κορωνοϊό

26.11.2020 | 22:54

Με σύγχρονο εξοπλισμό μοριακής ανίχνευσης του κορωνοϊού, που έχει τη δυνατότητα να αναλύει χιλιάδες δείγματα, εξοπλίζεται το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός". Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός είναι προσφορά της εταιρίας "MYTILINEOS" και έρχεται ως συνέχεια των υποστηρικτικών δράσεων της επιχείρησης στα δημόσια νοσοκομεία.

Οι ανάγκες των νοσοκομειακών ιδρυμάτων αυξάνονται συνεχώς εν μέσω πανδημίας και η κάλυψη τους είναι επιτακτική.

Η MYTILINEOS , σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, προχώρησε στη δωρεά μοριακού μηχανήματος ανίχνευσης του COVID -19 μαζί με τα όλα τα αναλώσιμα, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, για περισσότερα από 5.000 τεστ.

Η εταιρία MYTILINEOS που έχει ήδη εξοπλίσει τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ με 15 ειδικούς αναπνευστήρες, εξασφάλισε πολύτιμο ιατρικό εξοπλισμό και για το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, 2 συστήματα αναπνευστήρων για ΜΕΘ και ιατρικό εξοπλισμό για το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς καθώς και 500 rapid test για τον Δήμο Λεβαδέων.

Επίσης έγινε δωρεά 2 συστημάτων αναπνευστήρων για ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας. Στο Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, δόθηκαν Rapid και μοριακά τεστ, ενώ το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου παρέλαβε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Η MYTILINEOS δεσμεύεται ότι θα παραμείνει αρωγός της Πολιτείας και του συστήματος υγείας της χώρας, για όσο καιρό χρειαστεί.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 26/11/2020

Ελλάδα