Αθλητικά

Ο Giannis και η οικογένειά του δίπλα στους συμπολίτες τους στα Σεπόλια

24.11.2020 | 20:50

Μαθήματα μεγαλείου ψυχής παρέδωσε για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Αντετοκούμπο. Διακριτικά, χωρίς κάμερες και φώτα, ο Γιάννης απέδειξε ότι, εκτός από μεγάλος σταρ, παραμένει πάντα ένας σπουδαίος άνθρωπος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να είναι MVP του NBA και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ωστόσο δε ξεχνά από που ξεκίνησε…

Μαζί με τη μητέρα του, Βερόνικα και τα αδέρφια του Θανάση, Κώστα και Άλεξ, ο Έλληνας σταρ συγκέντρωσε τρόφιμα και τα έδωσε στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια, τη γειτονιά όπου μεγάλωσε, προκειμένου να δοθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Αυτό που κάνει ξεχωριστή αυτή την κίνηση, είναι πως -για άλλη μία φορά- στάθηκε δίπλα σε συνανθρώπους του με διακριτικότητα, χωρίς να έχει γύρω του κάμερες ή φωτογράφους.

Η Αλεξία Κοζιονά, κάτοικος της περιοχής, βρέθηκε στο σημείο όπου μοίραζε τα τρόφιμα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, φωτογραφήθηκε μαζί του και μοιράστηκε τη στιγμή με τους φίλους της στο FB, επικροτώντας τη σπουδαία αυτή πράξη.

«Ο Γιάννης πριν λίγο μοίρασε κούτες τροφίμων στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου. Απίστευτες ποσότητες και χωρίς να καλέσει καμία κάμερα. ΑΝΘΡΩΠΟΣ.»

Ο Greek freak απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι, όσο ψηλά κι αν έχει φτάσει, δεν ξεχνάει ποτέ από πόσο χαμηλά ξεκίνησε.

Videos & Απoσπάσματα από ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - 24/11/2020

Αθλητικά