Ελλάδα

Συγκλονίζουν οι τραυματιοφορείς που νοσηλεύονται με covid

21.11.2020 | 13:13 Eνσωμάτωση

Συγκλονίζει η περιπέτεια δύο γυναικών - τραυματιοφορέων του ΑΧΕΠΑ, της Δέσποινας και της Μαρίας, που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό και νοσηλεύονται για δεύτερη εβδομάδα σε απομόνωση. Μιλώντας στο live news του Νίκου Ευαγγελάτου, η Δέσποινα περιγράφει την τραυματική εμπειρία τους, λέει ότι περιμένει πως και πως να ξαναδεί τα παιδιά της και στέλνει μήνυμα σε όλους τους πολίτες

Με δάκρυα στα μάτια και τις μάσκες οξυγόνου στο στόμα, μέσα από την απομόνωση του δωματίου τους, η Δέσποινα και η Μαρία, και οι δύο τραυματιοφορείς στο ΑΧΕΠΑ, ζητάνε από τον κόσμο μία προσευχή για να μπορέσουν να νικήσουν τον κορωνοϊό και να αγκαλιάσουν ξανά τα παιδιά τους.

Οι δύο τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ βρίσκονται από το Φεβρουάριο στην πρώτη γραμμή της πανδημίας.

Αντιμέτωπες με δύσκολες καταστάσεις και μεταφέροντας καθημερινά τα πιο βαριά περιστατικά κορωνοϊού σε συνθήκες εξάντλησης, χωρίς να προλαβαίνουν καν να φάνε.

Η τραυματιοφορέας του ΕΚΑΒ όπως και κάθε υγειονομικός που βρίσκεται καθημερινά αντιμέτωπος με την πανδημία, θυσίασε την υγεία της για να σώσει τον συνάνθρωπο και πλέον ασθενής κορωνοϊού και η ίδια δίνει στην απομόνωση το δικό της αγώνα με την πανδημία.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 21/11/2020