Κόσμος

Διεθνείς ειδήσεις με τη ματιά του MEGA

17.11.2020 | 20:59 Eνσωμάτωση

Σε μια γρήγορη ματιά στον κόσμο, δείτε πως ένας Βρετανός διπλωμάτης έγινε ο ήρωας στην Κίνα, τις δυσκολίες της τηλεκπαίδευσης στη Σιβηρία, καθώς και μοναδικής ομορφιάς εικόνες από τη μετανάστευση των φλαμίνγκο.

Η Κινέζα φοιτήτρια παραπατάει, πέφτει στο ποτάμι και κινδυνεύει να πνιγεί. Δίχως να διστάσει, ο 60χρονος Βρετανός πρόξενος, Στίβεν Έλισον, πέφτει στο νερό, αρπάζει τη γυναίκα που έχει χτυπήσει στα βράχια και χάνει τις αισθήσεις της. Από την όχθη τούς πετούν ένα σωσίβιο. Ο διπλωμάτης καταφέρνει τελικά να σώσει τη νεαρή γυναίκα και να γίνει ο ήρωας της ημέρας.

Σιβηρία

Σκαρφαλωμένος πάνω σε ένα δέντρο, σε ύψος 8 μέτρων, ο Αλεξέι προσπαθεί να κάνει τηλεκπαίδευση μέσω του κινητού του. 0 20χρονος Ρώσος σπουδαστής έστειλε μήνυμα στους καθηγητές του, ότι δεν κάνει κοπάνα από τα μαθήματα, αλλά το ίντερνετ έχει μικρές ταχύτητες στο χωριό του στη Σιβηρία. Ζήτησε επίσης από τον περιφερειάρχη, που λέει μεγάλα λόγια για την τηλεκπαίδευση, να φροντίσει ώστε να λειτουργεί το σύστημα.

Καζακστάν

Εικόνες μοναδικής ομορφιάς από το βόρειο Καζακστάν. Τα φλαμίνγκο ξεκουράζονται σε μια λίμνη πριν συνεχίσουν το ταξίδι τους νότια για να ξεχειμωνιάσουν. Ο εθνικός δρυμός Κοργαλζίν είναι μια τεράστια παλέτα όπου αποτυπώνεται το μεγαλείο της φύσης.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 17/11/2020