Πολιτισμός

Σπίτι με το MEGA: Με ροκ διάθεση στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά ο D3LTA

14.11.2020 | 22:12

«O D3LTA είναι μια περί9πτωση ενός βρετανού ρόκερ. Έχει μεγαλώσει στο Λονδίνο και έχει όλη αυτή την ευγένεια φυσιογνωμικά. Η αντίθεση είναι ότι είναι τόσο ροκ, που πιστεύω ότι αυτός ο συνδυασμός τον έχει κάνει ήδη δημοφιλή στο εξωτερικό. Πέρα από ταλαντούχος είναι και γλυκό παιδί. Νομίζω ότι θα σας αρέσει και θα μπει στις καρδιές σας και θα τον αναζητήσετε, γιατί είναι καιρός να γίνει γνωστός και στην Ελλάδα», είπε ο Στέφανος Κορκολής υποδεχόμενος στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά τον D3LTA.

Ο νεαρός ταλαντούχος καλλιτέχνης ερμήνευσε στη συνέχεια αγαπημένες ροκ επιτυχίες όπως το «Friday I’m in love και το Sweet Home Alabama.

«Πρέπει να ήμουν 8-9 ετών που άκουσα μια συναυλία που είχε κάνει και άκουσα τον Σκορπιό. Με είχε ενθουσιάσει πάρα πολύ, όχι μόνο το παίξιμο στο πιάνο, αλλά και η αντίδραση του κοινού. Ο Στέφανος Κορκολής έχει κάνει μεγάλες συνεργασίες, όπως με τους Metallica ή τους Scorpions. Θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ μαζί του, θα ήταν τιμή μου», είπε για τον Στέφανο Κορκολή ο D3LTA.

 

 

Videos & Απoσπάσματα από ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA - 14/11/2020

Πολιτισμός