Πολιτισμός

Σπίτι με το MEGA: Στέφανος Κορκολής & Σοφία Μανουσάκη σε δύο αγαπημένα ντουέτα

14.11.2020 | 23:17 Eνσωμάτωση

«Θεωρώ μία από τις πιο σημαντικές στιγμές σε μια συναυλία, όταν σας παρουσιάζω τους φίλους μου πάνω από όλα και μετά συνεργάτες μου», είπε ο Στέφανος Κορκολής και παρουσίασε την ομάδα του, τους μουσικούς που βρέθηκαν στο πλάι του στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε ακόμα μία συναυλιακή βραδιά στο MEGA.

Στέφανος Κορκολής και Σοφία Μανουσάκη ερμήνευσαν στη συνέχεια το «Κάθε φορά που με κοιτάζεις» σε στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση και το «Στους πέντε ανέμους» σε στίχους της Ιφιγένειας Γιαννοπούλου. Η μουσική είναι του Στέφανου Κορκολή.

«Η συνεργασία μου με τον Στέφανο Κορκολή ξεκίνησε το 2014. Η πρώτη μας δισκογραφική δουλειά ήταν δύο διπλά cd σε έργα του Μίκη Θεοδωράκη, τα οποία έγιναν χρυσά σε πολύ δύσκολους καιρούς, και αμέσως μετά η μελοποίηση που έκανε στα ποιήματα του Καβάφη, όπου με εμπιστεύθηκε και με επέλεξε να είμαι η βασική ερμηνεύτρια του έργου. Ελπίζω και εύχομαι να είμαστε μαζί και συναυλιακά και δισκογραφικά γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει γνώση και εμπειρία στον τομέα της μουσικής. Εύχομαι να τον έχω δίπλα μου και να με συμβουλεύει και να με στηρίζει σε κάθε μου μουσικό βήμα», είπε για τον Στέφανο Κορκολή η Σοφία Μανουσάκη.

Videos & Απoσπάσματα από Σπίτι με το Mega - 14/11/2020