Πολιτική

Θύελλα αντιδράσεων για το νέο σόου Πολάκη

13.11.2020 | 13:25 Eνσωμάτωση

Λίγες μέρες μετά από το «τράβηγμα του αυτιού» από τον ΣΥΡΙΖΑ για το τραπέζωμα στην Κρήτη, ο Παύλος Πολάκης εξακολουθεί να δίνει αφορμές αφού εμφανίστηκε έξω από τη ΜΕΘ του «Σωτηρία» χωρίς μάσκα, παραβιάζοντας για πολλοστή φορά τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της διασποράς του ιού. Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Υπουργείου Υγείας.

Έξω από την πόρτα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Σωτηρία, ο Παύλος Πολάκης βγάζει τη μάσκα για να επιτεθεί στον Πρόεδρο της Βουλής.

Ο κ. Τασούλας είχε απαντήσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ότι τα 50 κρεβάτια ΜΕΘ που δώρισαν τα κόμματα στο νοσοκομεία είναι άμεσα διαθέσιμα με τον κ. Πολάκη να τον χαρακτηρίζει σε ανάρτησή του ψεύτη.

Ο πρόεδρος της Βουλής μάλιστα κατέθεσε στα πρακτικά της συνεδρίασης για την πανδημία και σχετική επιστολή που έστειλε άμεσα στο προεδρείο ο διοικητής του νοσοκομείου.
Όμως ο πρώην υπουργός υγείας χωρίς μάσκα μέσα σε ανα νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό έκανε αυτοψία για να αποδείξει όπως είπε ότι λειτουργούν μόλις τα 12 κρεβάτια από τα 50 της δωρεάς.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Ας ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη. Μία από το προσωπικό του Νοσοκομείου για την αναστάτωση που προκάλεσε το σόου του.
Και μία από όλους τους Έλληνες, που τον είδαν για μία ακόμη φορά να μη φοράει μάσκα και μάλιστα μέσα σε Νοσοκομείο αναφοράς.

Είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Πολάκης γίνεται το αρνητικό παράδειγμα εν μέσω δεύτερου κύματος της πανδημίας και ενώ έχει ήδη χρειαστεί να ζητήσει συγγνώμη από το κόμμα του για το τραπέζωμα σε φιλικό σπίτι στα Χανιά εν μέσω καραντίνας.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 13/11/2020