Ελλάδα

Λαχταριστή μπουγάτσα σε… delivery

07.11.2020 | 07:35

Καραντίνα τέχνας κατεργάζεται.

Σε γενικό lockdown βρίσκεται από σήμερα το πρωί ολόκληρη η χώρα, ενώ περιοχές όπως η Θεσσαλονίκη και οι Σέρρες, μετρούν ήδη πέντε μέρες σε καθεστώς καραντίνας.

Ως εκ τούτου, οι επιχειρηματίες των καταστημάτων που παραμένουν ανοιχτά, προσπαθούν να προσαρμοστούν στα δεδομένα της πανδημίας.

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα του Γιώργου Παπαδόπουλου, ο οποίος διαθέτει εργαστήριο παραγωγής και πώλησης μπουγάτσας στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στο «ΜEGA Σαββατοκύριακο», αναφέρθηκε στις νέες συνθήκες που επικρατούν.

«Δύσκολες οι μέρες της καραντίνας. Μετά το μεσημέρι δύσκολα τα πράγματα. Έχει πολλή ησυχία. Είναι μουδιασμένος ο κόσμος ακόμα. Προσπαθεί να εξοικονομήσει χρήματα, γιατί δεν ξέρει τι θα γίνει στο τέλος» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Έτσι, ο επιχειρηματίας, ξεκίνησε delivery μπουγάτσας, για να καλύψει τις υποχρεώσεις του, εξυπηρετώντας παράλληλα τους πελάτες του.

Παράλληλα, τροποποίησε το ωράριο της επιχείρησής του ολοκληρωτικά. Και από εκεί που λειτουργούσε από τις 20:00 το απόγευμα μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι, πλέον δουλεύει από τα ξημερώματα έως τις 21:00 το βράδυ.

«Μετά τις 21:00 που υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν κυκλοφορεί κανένας. Είναι γρήγορες οι εξελίξεις και δεν τις προλαβαίνουμε» υπογράμμισε με νόημα.

Videos & Απoσπάσματα από MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - 07/11/2020

Ελλάδα