Ελλάδα

Κορωνοϊός: Συγκλονίζει ο 42χρονος ασθενής κορωνοϊού με το οξυγόνο

04.11.2020 | 21:28

Ασθενής με κορωνοϊό στέλνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας μέσα από το θάλαμο που νοσηλεύεται.

Με τα δυο του χέρια κάνει το σήμα της νίκης και της αγάπης. Παρά την μοναξιά και την αγωνία στον ειδικό θάλαμο του ΑΧΕΠΑ, δεν χάνει στιγμή το κουράγιο και την αισιοδοξία του.

Είναι ο νεαρός ασθενής που εχθές γύρισε το κεφάλι του και χαιρέτησε την κάμερα του LIVE NEWS. Ένα πλάνο που συγκίνησε και απέδειξε την δύναμη της ψυχής του.

Ο κορωνοϊός άλλαξε την ζωή του πριν από λίγες ημέρες. Στην αρχή της προηγούμενης εβδομάδας αισθάνθηκε ανησυχητικά συμπτώματα και μπήκε σε καραντίνα σπίτι του γρήγορα όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Το μεγαλύτερο μέρος του 24ωρου του το περνάει βλέποντας τηλεόραση στο δωμάτιό του. Πριν από ένα 24ωρο είδε τον εαυτό του σε πρώτο πλάνο και αποφάσισε να στείλει μήνυμα δύναμης και αντοχής στους στενούς συγγενείς του.

Οι στιγμές είναι δύσκολες αλλά ο ίδιος παραμένει ψύχραιμος, επικοινωνεί με τους στενούς συγγενείς του τηλεφωνικά και ευελπιστεί πως σύντομα ο εφιάλτης που ζει θα τελειώσει.

Με την βοήθεια των γιατρών του ΑΧΕΠΑ, ο ίδιος δηλώνει σίγουρος πως θα τα καταφέρει και πολύ σύντομα θα επιστρέψει στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 04/11/2020

Ελλάδα