Κόσμος

Στο πλευρό του Μπάιντεν ο Ομπάμα

01.11.2020 | 20:43

Ο Μπαράκ Ομπάμα ανέλαβε δράση υπέρ του Τζο Μπάιντεν στην τελική ευθεία για τις αμερικανικές εκλογές. Επιστράτευσε το χιούμορ και την ενεργητικότητά του για να πείσει τους αμερικανούς να ψηφίσουν την Τρίτη μαζικά.

Την ενεργητικότητα και το χιούμορ του ρίχνει ο Μπαράκ Ομπάμα στη ζυγαριά υπέρ του Τζο Μπάιντεν, για να συσπειρώσει τους Δημοκρατικούς στην τελική ευθεία για την κάλπη.

Περιοδεύοντας στο Ντιτρόιτ μαζί με τον Μπάιντεν, ο Ομπάμα κατηγόρησε τον Τραμπ ότι νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και τους φίλους του ενώ αδιαφορεί για τον αμερικανικό λαό.

«Αυτός ο πρόεδρος θέλει να πιστωθεί όλη την οικονομία που κληρονόμησε και να αποφύγει τις ευθύνες του για την πανδημία που αγνόησε. Αλλά δεν πάει έτσι. Με το τουίτερ δε λύνεις προβλήματα» ανέφερε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Τους Δημοκρατικούς εμψύχωσε και ο τραγουδιστής Στίβι Γουόντερ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αμφισβητεί τις δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στον Μπάιντεν και τον κατηγορεί ότι δεν ξέρει τι του γίνεται.

Η σατιρική εκπομπή Saturday Night Live προέβλεψε με τον τρόπο της θρίλερ για το βράδυ των εκλογών, όπως το Χαλογουίν, θυμίζοντας το πάθημα της Χίλαρι.

– Όπως είπε η Κλίντον…

– Έχουμε χάσει στον παρελθόν

– Αλλά μην ανησυχείτε. Λένε ότι είμαι μπροστά 8 μονάδες. Αυτοί οι αριθμοί διαψεύδονται μόνο μια φορά, όταν έχει μπλε σελήνη. 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 01/11/2020

Κόσμος