Πολιτισμός

Καθήλωσε τους τηλεθεατές η Ελευθερία Αρβανιτάκη

01.11.2020 | 20:49 Eνσωμάτωση

Ένα μοναδικό πρόγραμμα παρουσίασε η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο «Σπίτι με το ΜEGA». Δεκάδες δίσκοι, επιτυχίες και συνεργασίες που άφησαν ιστορία χώρεσαν σε ένα τρίωρο πρόγραμμα που είχε απ’ όλα.

Ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα χάρισε στους τηλεθεατές η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Σπίτι με το MEGA.

Η μοναδική Ελληνίδα ερμηνεύτρια εντυπωσίασε με την φωνή και τα τραγούδια της. Δεκάδες δίσκοι, επιτυχίες και συνεργασίες που άφησαν ιστορία χώρεσαν σε ένα τρίωρο πρόγραμμα που είχε απ’ όλα.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια, «ένα μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής μουσικής» όπως την έχουν χαρακτηρίσει, ανέβηκε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και παρέσυρε το τηλεοπτικό κοινό όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείψουν τραγούδια όπως το «Παράπονο»,  «Το μηδέν», το «Θα χαθώ» και το «Δεν μιλώ για μία νύχτα».

Μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στην σκηνή, σε αυτή την μαγική βραδιά μοναδικοί καλεσμένοι ο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Το υπέροχο μουσικό ταξίδι ολοκληρώθηκε με το διαχρονικό τραγούδι – σύνθημα που η απήχησή του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας και που δεν είναι άλλο από το «Δυνατά».

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 01/11/2020