Ελλάδα

Συνεχίστηκαν τα ξέφρενα πάρτι στη Θεσσαλονίκη παρά το συναγερμό

30.10.2020 | 18:06 Eνσωμάτωση

Την ώρα που χιλιάδες πολίτες βρέθηκαν στην ουρά για να κάνουν τεστ κορωνοϊού, εκατοντάδες ήταν εκείνοι που ξεσάλωσαν σε μπαρ των Λαδάδικων για να προλάβουν το... lockdown.

Αν και στην συμπρωτεύουσα το πρωί χιλιάδες Θεσσαλονικείς στήθηκαν στην ουρά για να κάνουν το τέστ και να πολεμήσουν με κάθε όπλο τον κορωνοϊό, το βράδυ κάποιοι είδαν τα πράγματα με άλλο μάτι.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα που παρουσίασε το LIVE NEWS, γνωστό κλάμπ στα Λαδάδικα γέμισε από νέους που συνωστίστηκαν για να προλάβουν το lockdown.

Ειδικότερα, νέοι και οι νέες έσπευσαν να προλάβουν την τελευταία νύχτα διασκέδασης, ενώ το κέφι χτυπούσε κόκκινο ακόμα και 8 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, με τους νέους να είναι όρθιοι, χωρίς μάσκες και χωρίς αποστάσεις.

Παράλληλα, ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι σε κομμωτήρια και χώρους ομορφιάς, καθώς και στο λιανεμπόριο ζουν κάθε στιγμή με αγωνία, καθώς βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να παραμένουν ανοιχτές, αλλά τους πελάτες να έχουν εξαφανιστεί.

Σε μια πόλη που θα στενάξει από το lockdown, μόνη ελπίδα είναι η τήρηση των μέτρων για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Την ίδια ώρα, την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν τα δέκα κρούσματα σε δομή παιδιών με αναπηρία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιός μεταφέρθηκε στη δομή μέσω μιας νοσοκόμας που εργάζεται εκεί.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 30/10/2020