Ελλάδα

Πρωινή βόλτα στην κεντρική λαχαναγορά Θεσσαλονίκης

30.10.2020 | 06:32 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο πρόεδρος του συνδέσμου εμπόρων κεντρικής λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Χαραλαμπίδης, για το δεύτερο lockdown στο οποίο μπαίνει η πόλη από το πρωί της Παρασκευής (30/10).

Σύμφωνα με τον κ. Χαραλαμπίδη, με το άκουσμα του lockdown, όλες οι παραγγελίες ακυρώθηκαν, καθώς από την λαχαναγορά Θεσσαλονίκης προμηθεύονται όχι μόνο τα καταστήματα της πόλης, αλλά όλα συνολικά τα παράπλευρα συναφή επαγγέλματα της βορείου Ελλάδας, αλλά και των Βαλκανίων.

Η μείωση του τζίρου έχει να κάνει με την κρίση συνολικά που βιώνει η χώρα, αφού από το πρώτο Lockdown, η κρίση στον τομέα αυτόν άρχισε να έχει αντίκτυπο τους τελευταίους δυο μήνες.

«Έχει μειωθεί ο κύκλος εργασιών αισθητά στο χώρο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως οι επιχειρήσεις είναι μεν ανοιχτές, αλλά δεν είναι βιώσιμες.

Γλέντι μέχρι το τελευταίο λεπτό πριν το lockdown

Στο μεταξύ, απίστευτες εικόνες σημειώθηκαν στα Λαδάδικα μέχρι και το τελευταίο λεπτό πριν την επιβολή του lockdown, με εκατοντάδες Θεσσαλονικείς να διασκεδάζουν ξέφρενα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι η πόλη βρίσκεται ήδη με βεβαρημένο επιδημιολογικό φορτίο και μπαίνει σε καθεστώς lockdown.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 30/10/2020