Ελλάδα

Χρυσή Αυγή – Παππάς: Άφαντο το νούμερο 2 της εγκληματικής οργάνωσης

24.10.2020 | 13:31

Άφαντος παραμένει ο Χρήστος Παππάς, το νούμερο 2 της Χρυσής Αυγής. Ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης δεν παραδόθηκε, όπως έκανε ο αρχηγός και τα υπόλοιπα μέλη. Εξαφανίστηκε και η αστυνομία τώρα τρέχει και δεν φτάνει καθώς μέχρι στιγμής δεν μπορεί να τον εντοπίσει παρά τα σχέδια που ακούγαμε ότι είχαν οργανωθεί

Όσο για την δικαιολογία της απόφασής του, είναι ανάλογη με εκείνες των Χρυσαυγιτών που ζητούσαν στο δικαστήριο ελαφρυντικά και αναστολές.

Με αμηχανία όμως σήμερα στο MEGA ο αρχισυνδικαλιστής της αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας αναζητούσε ευθύνες και μεταξύ των αστυνομικών οργάνων.

Οι αστυνομικοί τώρα έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

Το θρίλερ ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν αστυνομικοί αναζήτησαν τον Χρήστο Παππά στο σπίτι του στου Παπάγου. Συγγενικό του πρόσωπο τους δήλωσε ότι δεν βρίσκεται εκεί. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τον χώρο και έφυγαν άπραγοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκιο πραγματοποίησε έρευνα και σε δύο σπίτια στα Ιωάννινα, που φέρονται να ανήκουν στον εξαφανισμένο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 24/10/2020

Ελλάδα