Ελλάδα

Καθηγήτρια αρνείται να φορέσει μάσκα μέσα στην τάξη

24.10.2020 | 13:14 Eνσωμάτωση

Την ώρα που η χρήση της μάσκας γίνεται υποχρεωτική για τους μαθητές και στα διαλείμματα, καθηγήτρια δεν φοράει μάσκα μέσα στην τάξη και μάλιστα όταν οι μαθητές βγαίνουν από την αίθουσα διαμαρτυρόμενοι, εκείνη τους βάζει απουσία. Την ιστορία ανέδειξε το Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Σε αυτή την τάξη στο λύκειο του Υμηττού, δεν κάνει η καθηγήτρια παρατήρηση στους μαθητές, αλλά οι μαθητές στην καθηγήτρια, αφού η φιλόλογος αρνείται να φορέσει τη μάσκα της εν ώρα μαθήματος.

Οι συστάσεις για να φορέσει τη μάσκα της είναι καθημερινές ακόμα και από τον Διευθυντή του σχολείου, αλλά δεν συμμορφώνεται.

Παρά το γεγονός ότι έχει γίνει αναφορά και στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η φιλόλογος επιμένει να μην φοράει μάσκα και δεν κρατάει ούτε τις απαραίτητες αποστάσεις με τους μαθητές.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου, αφού στις παρακλήσεις των μαθητών να βάλει μάσκα, η καθηγήτρια απαντά με απουσίες.

Ιδιαίτερα ανήσυχοι είναι οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού και φοβούνται για τη διασπορά του κορωνοϊού στο σχολείο τους, αφού ζουν με ευπαθείς ομάδες στο σπίτι.

Μάλιστα οι μαθητές προσφέρθηκαν να της αγοράσουν μάσκα και έμειναν εμβρόντητοι με την απάντησή της, η οποία ήταν: «Πάρτε μου μια μάσκαρα».

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 24/10/2020