Ελλάδα

Χρυσή Αυγή: Παραδόθηκαν Κασιδιάρης και Πατέλης

22.10.2020 | 14:19 Eνσωμάτωση

Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του παραδόθηκε ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής και ένας εκ της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του δικαστηρίου με την οποία δεν έγιναν δεκτές οι αναστολές επί των ποινών.

Νωρίτερα, το δικαστήριο είχε απορρίψει το αίτημα του Ηλία Κασιδιάρη να διερευνηθεί κλήση που υπάρχει στη δικογραφία. Υπενθυμίζεται ότι αυτοπροσώπως ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε χθες από την έδρα να διερευνήσει κλήση που φέρεται να έχει γίνει δύο μέρες πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη Γενική Γραμματεία Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου επί κυβέρνησης Σαμαρά προς κάποιον χρυσαυγίτη, ο οποίος την ημέρα της δολοφονίας επικοινώνησε με τον καταδικασθέντα Γιώργο Ρουπακιά.

Μετά τον Ηλία Κασιδιάρη και ο πυρηνάρχης της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές λίγη ώρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο πυρηνάρχης της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης είναι το τελευταίο πρόσωπο στην ιεραρχία της Χρυσής Αυγής που μετέφερε την εντολή στο Ρουπακιά για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 22/10/2020