Αθλητικά

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος για την επιστροφή των θεατών στα γήπεδα

20.10.2020 | 10:12 Eνσωμάτωση

Στο πιλοτικό μέτρο της επιστροφής του 10% της πληρότητας των γηπέδων στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις αναφέρθηκε ο αθλητικογράφος και διευθυντής σπουδών του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Όπως σημείωσε ο κ. Σωτηρακόπουλος, στους ευρωπαϊκούς αγώνες θα ισχύσουν όλα τα καθορισμένα πρωτόκολλα ασφαλείας, τα οποία αν δεν τηρηθούν θα επιφέρουν πρόστιμα. «Έτσι οι ομάδες θα κινδυνεύσουν να πληρώσουν περισσότερα χρήματα από τα έσοδα που θα έχουν» συμπλήρωσε ο γνωστός αθλητικογράφος, υπογραμμίζοντας πως οι οπαδοί θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες με ένα δύσκολο πρόγραμμα, καθώς θα υπάρχουν αγώνες κάθε εβδομάδα.

Επίσης, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος αναφέρθηκε και στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, το οποίο ίδρυσε το 1994 και μέσα από κει έχουν βγει δεκάδες επαγγελματίες αθλητικοί συντάκτες.

Όπως τόνισε, οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι τη Δευτέρα που ξεκινούν τα μαθήματα του νέους ακαδημαϊκού έτους, ενώ πρόσθεσε ότι η σχολή θα προσφέρει μία δωρεάν υποτροφία σε ένα σπουδαστή και έκπτωση -40% σε όλους όσοι εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη σχολή.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 20/10/2020