Αθλητικά

Επιστρέφει ο κόσμος στα ελληνικά γήπεδα – Στις 14.30 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για το Ολυμπιακός – Μαρσέιγ

20.10.2020 | 07:22 Eνσωμάτωση

Τα γήπεδα ανοίγουν επίσημα και πάλι τις πόρτες τους στους φιλάθλους, με την κυβέρνηση να αποφασίζει την μερική επιστροφή του κόσμου εντός των αγωνιστικών χώρων.

Αναλυτικά, ύστερα από σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Με αφετηρία την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League 1, στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου, θα επιτρέπεται η είσοδος των φιλάθλων σε ποσοστό 10% της συνολικής χωρητικότητας ανά θύρα, με ανώτατο επιτρεπτό όριο τους 3.500 θεατές.

Στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου, θα διεξαχθούν πιλοτικά, με κόσμο, οι εντός έδρας ευρωπαϊκοί αγώνες των ελληνικών ομάδων που είναι προγραμματισμένοι αυτή την εβδομάδα, καθώς και ένας – δύο αγώνες της 6ης αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League 1, παρουσία των αρμόδιων εποπτικών φορέων.

Προβλέπονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Οι γηπεδούχες Π.Α.Ε. οφείλουν να αποστέλλουν σε ψηφιακή μορφή, στις αρμόδιες εποπτικές αρχές, φάκελο που θα συμπεριλαμβάνει το πλάνο θέσεων και τα εισιτήρια.

Εισιτήρια θα πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά (online) και όχι σε φυσικά σημεία πώλησης.

Οι φίλαθλοι θα πρέπει να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους, τηρώντας την απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου ανάμεσά τους και φορώντας προστατευτική μάσκα για τον Covid-19.

Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση παραβίασης του υγειονομικού πρωτοκόλλου επιστροφής των φιλάθλων, προβλέπονται συγκεκριμένες κυρώσεις που θα επιβάλλονται από τις αρμόδιες αρχές στις υπαίτιες Π.Α.Ε., για τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, όπου θα ισχύει μόνο το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων.

Στις 14.30 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για το Ολυμπιακός – Μαρσέιγ

Ο Ολυμπιακός αύριο, Τετάρτη, ρίχνεται στη μάχη των ομίλων του Champions League κόντρα στη Μαρσέιγ, και στις 14.30 σήμερα ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων ηλεκτρονικά.

Προτεραιότητα θα δίνεται σε όσους είχαν εισιτήρια διαρκείας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 20/10/2020