Κόσμος

Χιλή: Παρανάλωμα του πυρός δύο εκκλησίες – Ουκρανία: Νεκρός 33χρονος αρνητής του κορωνοϊού που νόσησε  

19.10.2020 | 09:10

Έντονα επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην πρωτεύουσα της Χιλής, στην επέτειο ενός έτους από την αύξηση των εισιτηρίων στα ΜΜΜ. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, παραδόθηκαν στις φλόγες και καταστράφηκαν ολοκληρωτικά δύο εκκλησίες, με το σχετικό βίντεο να κάνει το γύρο του κόσμου.

Στα επεισόδια του 2019 έχασαν τη ζωή τους 30 πολίτες, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τα χθεσινά επεισόδια, έχουμε τουλάχιστον 18 τραυματίες αστυνομικούς και δέκα συλλήψεις διαδηλωτών.

Ουκρανία: Νεκρός από κορωνοϊό 33χρονος αρνητής του ιού

Γνωστός influencer στην Ουκρανία, που ήταν αρνητής του κορωνοϊού, νόσησε από τον Covid κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Τουρκία, και έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με την πρώην σύζυγό του που έκανε γνωστή την είδηση, ο 33χρονος, παρά το γεγονός ότι ήταν σε καλή φυσική κατάσταση, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον κορωνοϊό, λόγω επιπλοκών με την καρδιά του.

Βραζιλία: Συναυλίες μέσα σε κουτιά

Στη Βραζιλία βρήκαν έναν ευφάνταστο τρόπο να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις συναυλίες, μέσα από… κουτιά.

Συγκεκριμένα, σε υπαίθριους χώρους, έχουν δημιουργηθεί κουτιά που μπαίνουν παρέες μέχρι 6-7 άτομα, εκεί υπάρχει και ένα τραπέζι, και έτσι οι νέοι διασκεδάζουν με αποστάσεις και ασφάλεια.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 19/10/2020

Κόσμος