Ελλάδα

Δίκη Χρυσής Αυγής : Πώς ο Κασιδιάρης ζήτησε αναστολή

16.10.2020 | 13:26 Eνσωμάτωση

Την εμφάνισή του στο Εφετείο Αθηνών, όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής έκανε ο καταδικασθέντας για εγκληματική οργάνωση, Ηλίας Κασιδιάρης.

Επί 5,5 χρόνια οι κατηγορούμενοι της Χρυσής Αυγής προκλητικά αγνοούσαν το δικαστήριο. Τώρα που βρίσκονται ένα βήμα από το κελί οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής με αστείες δικαιολογίες, ένας ένας, προσπαθούν να πείσουν το δικαστήριο, για να μην πάνε φυλακή.

Οι καταδικασθέντες ζητούν να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι το Eφετείο καθώς διαφορετικά θα υποστούν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους υπέρμετρη βλάβη.

Στο δικαστήριο βρίσκονται ήδη οι Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, οι οποίοι θα ανεβούν στο εδώλιο. Στην αίθουσα του δικαστηρίου βρίσκεται και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Στις φυλακές Δομοκού το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης

Στις φυλακές του Δομοκού θα μεταφερθούν όπως όλα δείχνουν τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για φυλακές Β’ τύπου και τα κελιά που θα “φιλοξενήσουν” το διευθυντήριο θα βρίσκονται σε μέρος που δεν θα έχει επαφή με το υπόλοιπο μέρος της φυλακής.

Εννοείται ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά ενώ εξετάζεται η λύση να προαυλίζονται μόνοι τους χωρίς επαφή με τον υπόλοιπο πληθυσμό στη φυλακή.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 16/10/2020