Ελλάδα

Νέα στοιχεία για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι

13.10.2020 | 08:19 Eνσωμάτωση

Συγκλονίζει η άγρια διπλή δολοφονία στο Λουτράκι με θύματα μια 45χρονη Ουκρανή και έναν άνδρα που εντοπίστηκαν μέσα σε λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Ναστούλη από το «korinthosnews.gr» αργά χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε το έργο της συγκέντρωσης στοιχείων από την Ασφαλεια Κορινθου και από τα κλιμάκια των εγκληματολογικών ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και από σήμερα το πρωϊ θα ξεκινήσει η αξιοποίηση των ευρημάτων.

Βασικός ύποπτος είναι ένας αλλοδαπός, συνομίληκος της άτυχης γυναίκας με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις που φαίνεται όμως να είχαν διακοπεί. Φως στην υπόθεση ανα μένεται να ρίξει η κατάθεση φίλης της 45χρονης Ουκρανής.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον πρώην σύντροφο της 45χρονης γυναίκας, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος. Όπως εκτιμούν οι Αρχές, ο δράστης αποφάσισε να πιάσει επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, ο δράστης αιφνιδίασε το ζευγάρι που ήταν γυμνό. Δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Ο δολοφόνος τους κτύπησε ξανά και ξανά με κάποιο ογκώδες όργανο στο κεφάλι. Ακόμη κι αν πρόλαβαν να φωνάξουν, η περιοχή είναι ερημική και κανείς δεν τους άκουσε.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 13/10/2020