Ελλάδα

Το MEGA στα σπίτια των Λαγού, Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη

12.10.2020 | 21:14

Στο Πέραμα, στην οδό Πλαταιών, βρίσκεται από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας ο Γιάννης Λαγός, μετά το σόου του το πρωί στο Εφετείο. Συνεχίζεται ο «εγκλεισμός» της οικογένειας Μιχαλολιάκου στο σπίτι της στην Πεύκη, φίλους και οικείους του δέχεται ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Στο σπίτι του στο Πέραμα πήγε ο Γιάννης Λαγός μετά το τέλος του σόου του στο δικαστήριο. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του MEGA Λεωνίδα Καπερναράκο που βρέθηκε στο προάστιο του Πειραιά, δεν υπάρχει αστυνομία στα πέριξ της οικείας του, εν αντιθέσει με άλλες γειτονιές.

Κλεισμένος στο σπίτι με την γυναίκα και την κόρη του βρίσκεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, εν αναμονή της απόφασης των ποινών. Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται έξω από το σπίτι δεν τον έχουν δει τα τελευταία 24ωρα, ενώ διακριτική είναι και η παρουσία της αστυνομίας.

Στις 16:00 το απόγευμα η κυρία Ζαρούλια, κάλεσε από μόνη της την αστυνομία γιατί ενοχλήθηκε από την παρουσία των δημοσιογράφων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι νωρίς το βράδυ στο σπίτι του Ν. Μιχαλολιάκου βρέθηκαν υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής και άτομα από την προσωπική φρουρά του.

Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα επέστρεψε στο σπίτι του στο Ντάφι ο Ηλίας Κασιδιάρης, χωρίς να είναι γνωστό το που είχε πάει.

Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίο, ο καταδικασθείς Ηλίας Κασιδιάρης δέχεται συγγενικά πρόσωπα στο σπίτι του, ενώ υπάρχει διακριτική παρουσία της αστυνομίας στα γύρω στενά.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 12/10/2020

Ελλάδα