Ελλάδα

Πάτρα: To αδιαχώρητο μετά τα μεσάνυχτα – Τσουχτερό πρόστιμο 3.000… σε γαμπρό

11.10.2020 | 13:21

Το αδιαχώρητο -σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός- επικρατεί στην Πάτρα, μετά το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης τα μεσάνυχτα.

Έτσι χθες βράδυ στην Πάτρα είχαμε και πάλι εικόνες συνωστισμού σε ανοιχτούς χώρους. Παρά την προσπάθεια που γίνεται από τους αστυνομικούς, εκατοντάδες νεαροί συγκεντρώνονται και συνωστίζονται με ένα ποτό στο χέρι αμέσως μόλις κλείσουν τα καταστήματα.

Εξάλλου στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων που γίνονται, σε γαμήλιο γλέντι γαμπρός πλήρωσε τσουχτερό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Στο μεταξύ σημειώθηκε ακόμη ένα κρούσμα σε γιατρό, στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας. Συνολικά έχουν νοσήσει πέντε γιατροί από την συγκεκριμένη κλινική. Θετική στον ιό βρέθηκε και καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στη Θεσσαλονίκη μπήκε λουκέτο σε τρία μαγαζιά που δεν τηρούσαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Σε δύο καταστήματα υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες και επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ και λουκέτο 15 ημερών, ενώ στο τρίτο διαπιστώθηκε πως λειτουργούσε μετά τις 12 το βράδυ και μπήκε λουκέτο για τρεις μέρες και επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Από αύριο θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός καθώς η Θεσσαλονίκη είναι στο κίτρινο επίπεδο.

Προβληματισμό προκαλούν στο μεταξύ τις τελευταίες μέρες στις Αρχές τα φαινόμενα συνωστισμού μετά τα μεσάνυχτα στην πλατεία αρχαίας Αγοράς και στην πρώτη προβλήτα του λιμανιού.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 11/10/2020

Ελλάδα