Ελλάδα

Κορωνοϊός: Η κίνηση και τα μέτρα προστασίας στις λαϊκές αγορές

10.10.2020 | 09:36

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Σαββατοκύριακο» βρέθηκε σε λαϊκή αγορά στον Νέο Κόσμο προκειμένου να δώσει το στίγμα για την κίνηση και τα μέτρα προστασίας την εποχή του κορωνοϊού

Μιλώντας στην κάμερα του MEGA ο πρόεδρος Παραγωγών Λαϊκής Αγοράς Νέου Κόσμου,  Γαβρήλος Θοδωρής δήλωσε:

«Εδώ και τρεις εβδομάδες τηρούμε αυστηρά και σε απόλυτο βαθμό, όλα τα μέτρα προστασίας που μας έχει επιβάλλει η Πολιτεία και για την προστασία τη δική μας αλλά και για αυτή των καταναλωτών», σημείωσε ο κ. Γαβρήλος  υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως γίνονται συνεχώς έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων προστασίας, ενώ όπως είπε δεν λείπουν και τα πρόστιμα για όσους δεν χρησιμοποιούν μάσκα.

Τέλος σε ό,τι έχει να κάνει με την απόφαση που επιβάλλει στις λαϊκές το «50-50» , δηλαδή την παρουσία των παραγωγών με πάγκους εκ περιτροπής μέσα στη βδομάδα για μισές ημέρες,  ο κ. Γαβρήλος υποστήριξε πως πρόκειται για μία προβληματική απόφαση.

Συγκεκrιμένα όπως δήλωσε:

«Στην Αττική κάθε εβδομάδα προσέρχονται περίπου 5 χιλιάδες παραγωγοί. Αυτή ττη στιγμή επιβάλλεται να έρχονται οι μισοί, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα και ως προς τη διάθεση των προϊόντων και ως προς την επάρκεια τους».

Videos & Απoσπάσματα από MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - 10/10/2020

Ελλάδα