Ελλάδα

Το MEGA στα σπίτια των Μιχαλολιάκου -Κασιδιάρη: Έχασε την ψυχραιμία της η Ουρανία Μιχαλολιάκου

09.10.2020 | 20:19

Ήσυχα κύλησε η μέρα στο σπίτι τόσο του Νίκου Μιχαλολιάκου όσο και του Ηλία Κασιδιάρη εν αναμονή της απόδοσης των ποινών. Μοναδική εξαίρεση ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Ουρανία Μιχαλολιάκου

Το MEGA βρέθηκε στην οικία του Φύρερ της Χρύσης Αυγής, όπου διαμένει με τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, αλλά και την κόρη του Ουρανία και άπαντες περιμένουν τις ποινές που θα αποφασίσει το Εφετείο.

Αξίζει αναφέρουμε ότι υπάρχει διακριτική παρουσία της αστυνομίας στην είσοδο της πολυκατοικίας αλλά και ένα περιπολικό που ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει περιπολίες στα στενά της περιοχής.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου κατάβρεξε δημοσιογράφους

Κάποιοι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να περάσουν την είσοδο της πολυκατοικίας και να συνομιλήσουν με την οικογένεια Μιχαλολιάκου, όμως ξαφνικά ήρθε νερό από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας και λίγο αργότερα οι παρευρισκόμενοι είδαν την Ουρανία Μιχαλολιάκου στο μπαλκόνι.

Ήσυχα και ήρεμα κύλησαν τα πράγματα και έξω από το σπίτι του Ηλία Κασιδιάρη. Το «πρωτοπαλίκαρο» του Νίκου Μιχαλολιάκου, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στο σπίτι του στο Ντάφι μαζί με φιλικά του πρόσωπα.

Βέβαια δεν μένει όλο το 24ωρο σπίτι του, επιλέγει να κάνει κάποιες βόλτες.

Σε αντιδιαστολή με ότι συμβαίνει στην οικία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, στο Ντράφι δεν υπάρχει αστυνομία, όμως σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε επιφυλακή κλιμάκιο της Ασφάλειας ώστε όταν δοθεί η σχετική εντολή να συλλάβει τον Ηλία Κασιδιάρη.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 09/10/2020

Ελλάδα