Ελλάδα

Αποκλειστικό: Ο Υποχθόνιος μιλά για τον φίλο του Παύλο Φύσσα

09.10.2020 | 20:06

Ο «Υποχθόνιος», γνωστό πρόσωπο της ελληνικής ραπ σκηνής μίλησε στο Mega μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Ανοίγει την καρδιά του, μιλάει για τον Παύλο που δεν θα ξεχάσει ποτέ και εξηγεί τι ήταν αυτό τελικά που όπλισε το χέρι του δολοφόνου.

Η Μάγδα Φύσσα έχασε τον Παύλο της, όμως απέκτησε πολλούς γιούς. Ολους τους φίλους του που την αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησαν να μιλούν για τον άνθρωπο και καλλιτέχνη Παύλο Φύσσα, με τα πιο θερμά λόγια.

Ο Υποχθόνιος, ένας από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της ελληνικής ραπ σκηνής, άνοιξε την καρδιά του στο Mega

«Ήταν πολύ φίλος μου. Η μουσική μας ένωνε, παρότι είχαμε πάρει διαφορετικούς δρόμους. Πάντα μου έδινε respect και του έδινα respect.

Η συγκλονιστική στιγμή της μητέρας του Παύλου μετά την ανακοίνωση του Εφετείου δικαίωσε και τον ίδιο.

«Θα σταθώ στο πως βγήκε η μάνα από το δικαστήριο. Βγήκε η μάνα από το δικαστήριο και είπε: Κέρδισες γιέ μου, κέρδισες. Άρα είναι μια δικαίωση».

«Ο Παύλος είχε στοχοποιηθεί για τους στίχους του»

Ο Παύλος είχε στοχοποιηθεί, γιατί οι στίχοι του ενοχλούσαν επειδή ήταν έντονα πολιτικοποιημένοι, μας λέει ο έλληνας ράπερ.

«Ένας ρομαντικός μουσικός ο οποίος ονειρευόταν ένα καλύτερο κόσμο. Ήταν ιδιαίτερος άνθρωπος, πολύ έξυπνος… όντως αυτόν στοχοποίησαν. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δεν ήταν τυχαία».

Για τους φίλους του, ο Παύλος συνεχίζει να ζει στην καρδιά τους και ν’ αποτελεί έμπνευση στο συνεχή, όπως λέει ο Υποχθόνιος, αγώνα κατά του φασισμού.

«Δικαίωση ως προς τον φόνο. Ως προς την ιδεολογία δεν έχει δικαιωθεί η ελληνική κοινωνία… το δηλητήριο έχει σκορπιστεί παντού».

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 09/10/2020

Ελλάδα