Κόσμος

Μελάνια Τραμπ: Το ξέσπασμα της σε κρυφή ηχογράφηση – «Κάντε μου τη χάρη, γ@@@το!»

02.10.2020 | 13:33

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το έντονο ξέσπασμα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια συζήτησης που καταγράφηκε κρυφά το καλοκαίρι του 2018.

Η Μελάνια Τράμπ εξομολογείται στη συνομιλία πόσο ενοχλημένη ήταν με την κριτική που δεχόταν από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης για τη μεταναστευτική πολιτική του συζύγου της.

Η συνομιλία είχε γίνει το 2018 και η Μελάνια νοιώθωντας ασφαλής να μιλά με την τότε φίλη και σύμβουλό της τότε Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ δείχνει πόσο ενοχλημένη είναι από την κριτική των ΜΜΕ για τη μεταναστευτική πολιτική του συζύγου της και τα όσα εκτυλίσσονταν στα σύνορα της χώρας.

Όμως η Γουόλκοφ κατέγραφετη συνομιλία προφανώς χωρίς να το γνωρίζει η Πρώτη Κυρία.

Η Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ είναι η συγγραφέας του βιβλίου «Η Μελάνια και εγώ» όπου περιγράφονται άγνωστες πτυχές της ζωής της Μελάνια στον Λευκό Οίκο. Οι δύο γυναίκες υπήρξαν φίλες επί 15 ολόκληρα χρόνια.

Τη δημοσίευση των συνομιλιών καταδίκασε εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ κατηγορώντας την Γουόλκοφ, τόσο για τις κρυφές καταγραφές όσο και για την έκδοση του βιβλίου. Ύποπτη χαρακτήρισε επίσης την χρονική στιγμή της δημοσίευσης.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 02/10/2020

Κόσμος